*Nettavisen* Nyheter.

Hot i bikini

Foto: (Allover Press)

La deg inspirere av kjendisene, og finn strandstilen som passer deg.

(SIDE2): Uansett om du har tenkt å ligge ved bassengen, på stranden, eller i en eller annen park for å slikke i deg de etterlengtede solstrålene, kan man hente inspirasjon fra catwalktrendene om man vil holde stilen også i varmen.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Denne sesongen er det ikke èn spesiell stil som skiller seg ut, men heller mange ulike.

Kjendisene fotfølges av papparazziene, og de har derfor ekstra stort press på seg for å se fantastisk ut, også i bikini. Har du enda ikke funnet din ultimate strandlook, kan du la deg inspirere av kjendisenes strandstil, og hente inspirasjon fra bildene under.

Se bildekarusell av kjendiser i bikini nederst i saken!

Rock
Selv på stranden kan du la rockeren i deg komme frem. Peaches Geldof er kjent for sin rocka stil, og hun viste frem sine tavoeringer da hun solte seg i Los Angeles tidligere denne måneden.

Etter solseansen, slang hun på seg et par olashorts, og en sort t-skjorte, og beviser dermed hvor enkelt det er å være rocka i varmen.

Toppmodellen Agyness Deyn holdt også stilen i en batikkmønstret bikini da hun tok en spasertur på stranden tidligere denne måneden.

DEL DENNE ARTIKKELEN

Klikk på bildet for å forstørre.

Få stilen
Det er ingen sak å vise sin rocka side på stranden. Sandaler med nagler, olashorts og et par kule solbriller er egentlig alt du trenger.

Klikk på bildet for å forstørre.

Sporty
Om du trodde sporty ikke kunne være sexy, må du tro om igjen. Sterke farger forbindes ofte med en sporty look, og kjendisene sørger for å bli lagt merke til i signalfargene.

Kelly Rowland gjemte seg under en hatt da hun koste seg på stranden i en turkis bikini. Det var tydelig at Rowland ikke hadde så mye imot å bli lagt merke til i det minimale antrekket, men så har hun heller ingenting å skjule.

«Bevery Hills 90210»-stjernen AnnaLynn McCord la heller ikke skjul på at hun er stolt over sine veldreide kropp, og spankulerte ubeskjedent rundt da hun koste seg ved bassenget sammen med noen venner.

Men kanskje mest av alle, strålte «Sports Illustrated»-baben, Brooklyn Decker. Hun ser ikke mindre enn fantastisk ut i sin kanllgule bikini.

Klikk på bildet for å forstørre.

Få stilen
terke farger passer veldig bra til solbrun hud, og med årets sporty trend er det heller ikke noe problem å følge moten.

Klikk på bildet for å forstørre.

Bohem
Bohemlooken kjennetegnes av blant annet løse snitt, batikkfarger og flower power.

Barbados-baben Rihanna har latt seg inspirere av bohemmoten, og solte seg ved bassengkanten i en blomstrerte bikini.

Toppmodellen Gisele Budchen viste frem sin veldreide kropp i en søt bikini under en fotoshoot for badetøymerket Calzedonia. I desember fikk Budchen sitt første barn, sønnen Benjamin, men man kan ikke se noe tegn til at modellen nyrlig har båret frem et barn - og det er verdt å merke seg at disse bildene ble tatt kun måneder etter fødselen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Få stilen
Maksikjolen har et skikkelig bohempreg, og er en av sommerenes aller hesteste trender. Fordelen er at den passer perfekt til stranden. Den er glamorøs, samtidig som den gir et avslappet inntrykk - og så er den fantastisk deilig å gå i på varme sommerdager.

Les også:Kjendisene elsker maxikjolen

Klikk på bildet for å forstørre.

Dyreprint
Dyreprint er mer trendy enn aldri før, og vi ser mønsteret på alle typer plagg og accessoarer.

Kjendisene elsker å kle seg i bikini med dyreprint, kanskje fordi det gir deg en umiddelbart sexy look.

Kelly Brook koste seg på stranden på den karibiske øya Barbados i en sebramønstret bikini. Kim Karadashian var dog enda mer sexy i en supersexy bikini med leopardmønster, mens Jasmine Dustin var svært så trendy i en slangeskinnsmønstret sak.

Klikk på bildet for å forstørre.

Få stilen
Det finnes en mengde plagg med dyreprint i butikkene akkurat nå, så det skulle ikke være noe problem å kopiere denne sexy looken.

Klikk på bildet for å forstørre.

SE FLERE BILDER AV KJENDISER I BIKINI HER:

3453 (Alle foto: Allover Press)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.