Hot i sommerkjole

Foto: Mok / Splash News (Mok / Splash News)

Gjør som kjendiskvinnene – nyt varmen i en lekker kjole.

06.06.10 09:09

(SIDE2): I disse «Sex og Singelliv»-tider er det mange som inspireres til å pynte seg litt, også i hverdagen.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Nå som sommeren har kommet for fullt kan man dessuten droppe strømpebuksene og heller kombinere kjolen med fine sko og (etter hvert) sommerbrune legger.
Les mer her: Slik får du «Sex og singelliv»-stilen

Blander vintage og design
«The City»-stjernen Whitney Port er en mester i å kombinere nye klær med vintagefunn. I helgen gikk hun for en nydelig, fargerik kimonokjole sammen med beige herresko og matchende veske. Prikken over i-en var Ray Ban-solbrillene, som fremdeles er like populære.

Les mer om hvordan du kan blande nytt og gammelt her: Stjernestylistens tips

Hippiestilen tilbake
Kate Hudson har vist fram flere elegante varianter i det siste, ofte i forbindelse med innspillingen av filmen «Something Borrowed» i New York. Den stilsikre stjernen ser like bra ut i en stram, kakifarget skjortekjole som en grønn maxikjole. Brillemessig holder hun seg til pilotvarianten.

En annen som går for hippiestilen er Orlando Blooms kjæreste, modellen Miranda Kerr. Hun valgte en behagelig, mønstret maxikjole til flyturen sin fredag, og kjørte stilen ut med enkle sandaler til.

Korte skjørter
Ikke alle er like begeistret for fotside skjørt. Både skuespilleren Kelly Brook og Nicky Hilton gikk for langt kortere varianter på sine gåturer i Los Angeles. Brook viste sine flotte kurver i en dyremønstret kjole med elegante beige pumps til, mens Hilton valgte en røffere stil med etniske mønstre og markante sko.

Andre går for enklere varianter. Catherine Zeta-Jones har i det siste fått en langt mer klassisk, eksklusiv stil enn tidligere. Hun var nylig å se i lyse kremfarger fra topp til tå, helt ned til en av vårens heteste trender: treskoene. Men på vei til jobb var hun mer pyntet, i en trang aquafarget kjole med semskede turkise sko til.

Vil være som Carrie
Til slutt har vi en som tok «Sex og Singelliv»-stilen litt for bokstavelig. Danielle Bux er gift med sportsankeren Gary Lineker, men er også kjent for klesstilen sin i Storbritannia. Hun valgte en lilla kjole, prikk lik en vi har sett Sarah Jessica Parker bære i forbindelse med innspillingen av «Sex og Singelliv 2».

3343

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.