*Nettavisen* Nyheter.

Hotell Cæsar feirer 10 år

Enten du elsker eller hater Hotell Cæsar. 10 årsjubileet er en unik mediebegivenhet.

15.03.08 17:20

(YEYE): Til høsten skal «Hotell Cæsar» feire sin 10 år gamle historie. Det er ikke alle som har trodd på at TV-serien skulle holde det gående så lenge som den har gjort. 10-årsjubileet er en unik mediebegivenhet i nordisk TV-sammenheng.

Seriens stormfulle historie

«Hotell Cæsar» har hatt svært svingende seertall. I noen perioder har serien hatt ekstremt høye seertall, mens til tider har det vært svært lave seertall. Serien har gjennom sin 10 år lange historie vist mange omstridte scener og det har vært en rekke utskiftninger av skuespillere. Serien har tatt for seg hverdagsdramaet på Anker Hotell, samt store begivenheter som bryllup og begravelser. Mange har mislikt det overveldende dramaet som utspiller seg i serien og dette har lenge vært utgangspunkt for en lang og hard debatt blant folk.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: TV2

Begynnelsen

Den omstridte TV- serien hadde premiere på TV2 24. oktober 1998. På denne tiden var hverdagssåpen nesten en helt ny sjanger i Norge. Publikum hadde fått en smakebit på sjangeren gjennom «Familiesagaen De syv søstre», «Offshore» og «Venner og fiender». Det som var nytt med «Hotell Cæsar» var at publikum kunne følge serien og dramaet hver eneste dag. Slik fikk ukjente skuespillere kjendisstatus gjennom sinn innsats på TV.

Tv- serien ble et hett samtaletema blant folk i lunsjpausen og lignende fordi alle mente noe om den.

Holder stand

Serien holder fortsatt stand i dag og følges daglig av rundt 450.000 seere. Seertallene bare stiger og stiger. Til høsten har det blitt produsert 1800 episoder som tilsvarer 660 timer med drama!

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: TV2

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.