*Nettavisen* Nyheter.

Houllier raser mot Owens agent

Michael Owens agent gjentok i går at Owen ikke skriver under på noen ny kontrakt med mindre Liverpool kvalifiserer seg for Champions League. Det har fått Gerard Houllier til å se rødt.

07.01.04 08:24

- Hvis vi ikke klarer det, vil det også skyldes at Michael Owen ikke har spilt regelmessig de siste tre månedene. Kanskje agenten burde tenke over det? At om Michael ikke hadde blitt skadet, så ville vi ha ligget bedre an med tanke på Champions League, sier Houllier til The Sun.

18 måneder igjen
- Det er ikke bare Michael Owen og agenten hans som ønsker Champions League-fotball. Det gjør hele klubben og alle supporterne.

24 år gamle Owen har bare 18 måneder igjen av sin nåværende kontrakt på Anfield. Owen er lite fornøyd med de manglende resultatene.

Liverpool ligger 20 poeng bak Manchester United på topp av Premier League. I kveld møter Merseyside-klubben Chelsea – borte.

Viktig
- Vi venter på at Owen er klar igjen, fordi han er så viktig for hvordan vi spiller og resultatene vi får, legger Houllier til. Han kommer neppe til å bruke Owen i kveldens kamp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag