RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hove beholder navnet

De nye eierne av festivalen har kjøpt navnerettighetene.

I dag ble det klart at Hovefestivalens nye eiere, britiske Festival Republic, har sikret seg rettighetene til Hovefestivalens navn og logo fra bobestyreren til Hovefestivalen AS.

NA24 Propaganda - Norges største medienettsted

Den gamle staben fortsetter under de nye eierne. Pressetalsmann for Hove 2009, Gaute Drevdal, sier i en pressemelding at de er glad for at festivalen kan beholde navnet sitt.

– Vi er naturligvis både stolte av og glade i navnet som har fulgt festivalen så langt. For oss signaliserer navnet at festivalen har en naturlig plass i nærmiljøet., sier Drevdal.

Meld deg på NA24 Propagandas nyhetsbrev

– Med bare fem måneder igjen til festivalavvikling er vi også letter over at vi nå kan bruke de samme kanalene som før, i stedet for å måtte bygge opp noe nytt helt fra bunnen.

Festivalen opplyser at billetter som er kjøpt i 2008 fremdeles er gyldige og at fristen for å sikre seg et rabattert festivalpass er forlenget til 31. januar. Planleggingen av sommerens festival er nå i full gang.

Har du et medietips - kontakt NA24 Propaganda

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere