*Nettavisen* Nyheter.

Hovedsponsor for Tippeligaen

Canal Digital blir hovedsponsor av Tippeligaen i 2009.

13.03.09 22:12

Les om Vålerengas millionavtale

Direktøren forklarer underskuddet

Rekordtall for vif-fotball.no

– Nå som seerne kan se samtlige 240 Tippeligakamper direkte hos Canal Digital passer det svært godt å være hovedsponsor, sier administrerende direktør Svein Erik Davidsen i Canal Digital Norge AS.

Hovedsponsoravtalen ble underskrevet bare timer før årets Tippeliga starter. Avtalen mellom Canal Digital og Norges Fotballforbund er i utgangspunktet av ett års varighet.

- Vi har aldri vært i tvil om at fotball er best på TV. Og fotball er et viktig produkt for oss. Det gir spenning og dramatikk, som alle kan følge fra godstolen. I fotball spilles det til dommeren blåser av kampen. Det føles som om denne sponsoravtalen ble signert i siste ekstraomgang. Men det holder lenge! Nå ser vi frem til et godt samarbeid med både Tippeligaklubbene og Norges Fotballforbund, sier administrerende direktør Svein Erik Davidsen.

16 lag – 8 kamper per serierunde – 30 serierunder – 240 kamper direkte på TV.

Foruten kampene på NRK1 (lørdag), TV 2 (søndag) og TV 2 Zebra mandag. Med et abonnement på TV 2 Sport er det mulig å se de fem øvrige kampene søndag.

- Sammen med TV 2 har vi bygd Europas beste mediekonsept for nasjonal fotball. Canal Digital var også hovedsponsor i 2006, 2007 og 2008. Nå som alle kampene i Tippeligaen er hos Canal Digital, er vi glade for å fortsette samarbeidet med toppfotballen - som Tippeligaens hovedsponsor i 2009, sier Svein Erik Davidsen.

Les om Vålerengas millionavtale

Direktøren forklarer underskuddet

Rekordtall for vif-fotball.no

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Digitalsport (Digitalsport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.