RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hovedveien nordover fra Stavanger stengt

Mastrafjordtunnelen ved Rennesøy nord for Stavanger er stengt torsdag morgen. Dermed blir det omkjøring og ferge for pendlere og andre på E39 nord for Stavanger.

De reisende fra Rennesøy blir omdirigert til Mortarvika, hvor det blir ferge til Mekjarvik. De som kommer fra Stavanger må belage seg på å vente, opplyser politiet i Rogaland.

– Det er en del som må til Stavanger for å jobbe, i tillegg til at dette er hovedferdselsåren nordover mot Haugalandet og Bergen, forteller operasjonsleder Olaug Bjørnsen til NTB. Hun er forberedt på problemer i morgentrafikken.

Tunnelen er stengt fordi det har falt ned stein i forbindelse med arbeid på stedet i natt. I tillegg er hele tunnelen uten strøm.

Bjørnsen sier det er nødvendig å sende en geolog til stedet. Inntil det skjer er det uklart når veien kan åpne, men operasjonslederen håper det blir i løpet av dagen.

Det bor snaut 5.000 mennesker på Rennesøy.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere