Høygravid McCartney skuffet ikke

Foto: (Getty)

Stella McCartney har ikke ligget på latsiden.

(SIDE2): Den britiske designerne, Stella McCartney, hadde med seg sin egen heiagjeng da hun viste sin siste kolleksjon under moteuken i Paris. For både hennes gode venninne Liv Tyler, og pappa Paul McCartney var til stede i motehovedstaden, og den kommende firebarnsmammaen skuffet ikke.

Se bilder fra kolleksjonen i bildekarusellen nederst i saken!

Kreativ skreddersøm
Som vanlig viste Mccartney hva hun er god for ved å presentere skreddersydde klær, med både velutviklede og kreative snitt. Fargespekteret gikk fra duse pasteller til sterke signalfarger, og en egen bolk i visningen viste jeansdelen i kolleksjonen.

Som mange andre designere var bukser med høyt liv en viktig del av kolleksjonen, men i motsetning til det vi har sett om og om igjen på catwalken den siste tiden, presenterte McCartney en ny vri på buksesnittet. Istedenfor å la buksebena gå helt ned til bakken, kuttet hun de like så godt av ved ankelen, og dette skapte et nytt og spennende snitt på de velkjente buksene.

Litt overraskende var de glamorøse kjolene, som er blitt et av kjennetegnene til McCartney, fraværende. Det var allikevel en del flagrende sommerkjoler å se, og spesielt en i sitrus gjorde seg bemerket blant motekritikerne. Kolleksjonen viste både stramme og feminine tendenser, og den oser av sommer.

Les mer fra moteukene
Allens nye stil
Her er min datter
Fikk stående applaus
Se, så flott hun er
Simpsons hevn
Norges ukronede motedronning

(artikkelen fortsetter under bildet)

Stilte opp for Stella
Men McCartney var på ingen måte alene i den franske hovedstaden. Venninnen Liv Tyler var på plass for å støtte venninnen, og den vakre skuespilleren så fantastisk ut i en sort topp, sort skjørt, og en grå, maskulin dressjakke i minimalistisk stil. Pappa Paul McCartney så også ut til å kose seg med sin kjære Nancy Schevell. Også Salma Hayek var tilstede under motevisningen. Hun kom sammen med sin franske ektemann François-Henri Pinault.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Barnekolleksjon vente?
Foruten å presentere en imponerende kolleksjon, skal McCartney ha kudos for å ha evne til å utvikle en kolleksjon i dette kaliberet mens hun venter sitt fjerde barn, med ektemannen Alasdhair Willis. Fra før har paret to sønner og en datter. Som om det ikke var nok å være mamma til tre, være gravid og produsere en kleslinje, ryktes det nå at McCartney skal lansere en barnekolleksjon allerede i november. Om ryktene er sanne, er det det ikke annet å gjøre, enn å ta av seg hatten for McCartney.

SE BILDER FRA VISNINGEN HER:

3776

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag