Gå til sidens hovedinnhold

Høyre-lederen kom med løfter til lærerne

Gardermoen (NTB): Mer penger til etter- og videreutdanning og økt lønn til dem som tar mer utdanning er blant løftene Høyre-leder Erna Solberg kom med til lærerne i sin landsmøtetale.

- Jeg lover at vi skal gjøre mer enn å snakke pent om læreryrket. Arbeidet med å få de aller dyktigste talentene til å ville ta verdens viktigste jobb, starter nå, sier Solberg i sin åpningstale.

Ingenting betyr mer for barns læring enn gode lærere, sa Høyre-lederen og la til at det er kvaliteten i norsk skole som er avgjørende for at alle barn kan oppnå sine drømmer.

- Det starter her, denne helgen, når vi vedtar et program som er ambisiøst og krevende på vegne av norske elever, sa hun.

Og lovet mer penger til etter- og videreutdanning og økt lønn til til de lærerne som tar mer utdanning, mer fordypning og gjør karriere i klasserommet.

- Jeg lover også at vi skal innføre en femårig masterutdanning for lærere, sa Høyre-lederen som ved en borgerlig valgseier til høsten kan bli landets neste statsminister. (©NTB) (©NTB)

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21