RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

HP markedsfører Birdstep i USA

Sist oppdatert:
Den amerikanske IT-giganten Hewlett-Packard har inngått partneravtale med Birdstep om sistnevntes IP-sone teknologi. Birdstep-teknologien markedsføres nå i HPs produktkatalog
I den ferskeste utgaven av HPs produktkatalog for nettverks- og telekommarkedet er Birdstep nå listet opp som komponentpartner for HPs ulike løsninger for åpne IP-soner. Det er teknologi som brukes til trådløs surfing på blant annet restauranter og kontorer.

Birdstep har tidligere hatt samarbeid med HP Norge på denne samme teknologien, men nå er samarbeidet utvidet til det amerikanske markedet.

- Vi inngikk en partneravtale med HP prof. services i USA for ikke lenge siden, sier økonomidirektør Hans Petter Hauge i Birdstep (bildet) til iMarkedet onsdag.

Avtalen er ikke meldt over børs siden det ikke involverer noen utveksling av penger i første omgang. Avtalen er ifølge Hauge en videresalgsavtale på linje med den Birdstep blant annet har med amerikanske PCTel for den samme teknologien.

PCTel inngikk i forrige uke en avtale med AT&T Wireless om salg av IP-sone-teknologien som vil gi inntekter til Birdstep.

- Vi vil få en andel av eventuelle salg de gjør som innbefatter vår teknologi, sier Hauge til iMarkedet.

Hauge vil ikke kommentere hvor stor andel Birdstep får ved slike salg, og viser til at avtalene er strengt konfidensielle på de områdene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere