RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hørte kvinneskrik fra skogen

Sist oppdatert:
Ved midnatt fikk politiet melding om et kraftig og intenst skrik fra skogen i Lillomarka.

(iOslo): Her kan du lese siste døgns politilogg fra Oslo-området:

Uidentifisert skrik i natten
LILLOMARKA: Kl. 00.01 i natt fikk politiet melding om et kvinneskrik i natten. Skriket kom fra skogen i Lillomarka og beskrives av politiets melder som intenst og kraftig som om noen var redd. Politiets melder befant seg langt inne i skogen da skriket ble meldt, og det ble ikke identifisert.

Fant signalpistol i bil
OSLO: Kl. 01.06 kontrollerte politiet en bil i Uelandsgate ved Hortensgata. Føreren hadde ikke gyldig førerkort og skal dessuten ha kastet noe narkotika fra seg da han ble stoppet. Politiet fant ulike ting i bilen som førte til videre undersøkelser og i bilen ble det også funnet en signalpistol og noe ammunisjon. Den 32 år gamle føreren ble pågrepet og kjørt i arresten ved Politihuset.

Stjålet bil kontrollert - føreren pågrepet
TORSHOV: Kl. 02.02 kontrollerte politiet en bil på Torshov. Det viste seg at den kontrollerte bilen var stjålet og at føreren ikke hadde førerkort. Det ble også funnet noe narkotika i bilen, og den 46 år gamle føreren ble tatt med til Politihuset for utvidet prøve med tanke på en eller annen form for beruselse.

Var på gal side av gjerdet
OSLO SENTRUM: Kl. 03.35 ble det meldt om en person som var innenfor gjerdet på Kirkeristen ved Domkirken. Den 26 år gamle mannen ble bortvist fra stedet i 24 timer av politiet.

Les flere nyheter hos iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere