RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hæstad mister Sogndal-kampen

Sist oppdatert:
Sjekk skadestatus for VIF-troppen her.

Kristofer Hæstad ble byttet ut før slutt mot Fredrikstad 16. mai med lyskeproblemer og måtte stå over forrige ukes bortekamp mot Haugesund. VIF-kapteinen blir heller ikke med når Vålerenga drar til Sogndal lørdag.

- Vi vil ikke ta noen sjanser med Kristofer. Etter Sogndal-kampen er det ferie og egentrening og vi vurderer at det er bedre at han bruker denne perioden til å bli helt frisk fremfor å risikere tilbakefall i kampen mot Sogndal, sier medisinsk koordinator i Vålerenga Fotball, Eirik Bjærke, til vif-fotball.no.

Andreas Nordvik måtte gi seg på oppvarmingen i Haugesund forrige torsdag, men er nå kampklar igjen. Isaac Boakye fikk et lett overtråkk på treninga torsdag er ikke med i troppen til Sogndal-kampen, det er heller ikke Morten Berre og Amin Nouri.

- Morten Berre er ikke tilbake før etter ferien, mens Amin fikk en kjenning i låret mot Strømsgodset 2 på mandag. Han har vært ute en stund med strekk og vi tar ingen sjanser med han nå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere