RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hæstad slipper operasjon

Sist oppdatert:

I serieåpningen mot Viking pådro VIF-kaptein Kristofer Hæstad seg en skade i kneet.

- Leddbåndet på utsiden av kneet til Kristofer er strukket, en skade han fikk i første seriekamp. Men det har gått bra å spille med fram til kampen mot Aalesund da han fikk en ny vridning. Han spilte også mot Tromsø, men da med en del smerter, forklarer medisinsk koordinator Eirik Bjærke til vif-fotball.no.

- Det er ikke noen fare forbundet med å spille med skaden, men det er smertene som avgjør hva han kan gjøre.

Mandag formiddag ble Hæstad undersøkt av en knespesialist fra USA som regnes som en av verdens beste på sitt område. Han har tidligere operert stjerner fra blant annet Premier League med stor suksess.

- Svaret etter undersøkelsen er at Kristofer slipper operasjon nå. Disse to ukene med spillefri vi går inn, hvor Kristofer skal trene alternativt vil uansett gjøre bra for skaden og vi regner med å ha han i full trening etter VM-pausen, forklarer Bjærke.

- Operasjon er siste utvei, og blir kun et alternativ om Kristofer opplever så store smerter at han ikke kan trene og spille opp mot normalt. Samtidig har Kristofer kjent stor bedring etter Tromsø-kampen, og gjorde øvelser som tidligere har vært forbundet med smerter i helgen som var.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere