RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Getty)

Høsttrendy på 1-2-3

Sist oppdatert:
Fire plagg som frisker opp høstgarderoben.

(SIDE2): Denne sesongen er det et hav av nye og spennende plagg som gjør sitt for å sette et trendy preg på garderoben din.

Men det er vanskelig å skulle fylle opp skapet med alle de nye trendene. Derfor har Side2 plukket ut fire plagg som garantert vil gjøre stilen din mer moteriktig.

Les mer om høstens trender
Hold deg varm og trendy
Du kan fortsatt blomstre
Får aldri nok av rock
Nå skal det være rent
Sesongens mest trendy vesker

Strikkejakke
Plagg i strikk er en av sesongens aller heteste trender, og både bukser og gensere skal gjerne være av garnmateriale. Men skal du skaffe deg ett strikkeplagg i år, er strikkejakken plagget du skal satse på.

Jakken skal gjerne ha litt lengde, og her i Norge vil en ullvariant være god å ha når gradestokken kryper nedover. Dette varme og trendy plagget passer både til hverdags og til fest, samtidig som du holder deg varm.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

(artikkelen fortsetter under bildet)

Dressbukse
Den litt maskuline stilen er mer trendy enn aldri før.En dressbukse hører derfor garderoben til, og denne kan gjerne kombineres både med stramme dressjakker eller feminine topper - trendy er du uansett.

Dressbuksetrenden vil også holde seg utover i neste sesong, så her kan du med god samvittighet invester noen kroner i en utgave i god kvalitet. Den typiske Annie Hall-looken med høyt liv og rette ben er svært aktuell, både denne sesongen og neste, men også andr, smalere, varianter gjør seg gjeldende.

(artikkelen fortsetter under bildet)


Stort vidt skjørt
Den glamorøse 50-tallstilen har for alvor slått rot i trendbildet.

På catwalken til blant annet Louis Vuitton sto de vide skjørtene i fokus, og plagget gir deg både en sofistikert og glamorøs look. Det volumiøse skjøret kan med fordel brukes både ved festlige anledninger, eller du kan kombinerer det med en høyhalset genser eller kardigan - for å få en mer avslappet look.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Høyhalset genser
Genser med høy hals er ikke bare varme og gode, de er også svært trendy. Plagget gir deg en minimalistisk look, spesielt om det kombineres med noe annet i samme farge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere