Hudpleie for vinteren

Foto: shutterstock

Regn, solskinn, vind eller snø? Les om pleieproduktene som beskytter deg i all slags vær.

18.02.10 10:26

Les om pleieproduktene som beskytter deg på om vinteren.

Kalde vinterdager
Februar er måneden der minusgradene står på det høyeste. Håret og ansiktet trenger derfor ekstra pleie på kalde vinterdager.

Ansiktspleie
Ansiktet trenger pleie når det er kaldt ute. Ansiktsmasken «Masque Crème Anti-Soif» fra Clarins gir huden ekstra vitaminer og en god beskyttelse på frostdager.
Pris: Kr 305

Beskytt leppene
Det er ikke kun ansiktet som trenger ekstra pleie ute i kulden, leppene trenger like mye oppmerksomhet. Leppepleie er absolutt et must å ha i håndvesken. Leppebalsamen i serien «Nutrisource Lèvres’» fra Biotherm får sprukne lepper til å gløde igjen.
Pris: Kr165

Ømfintlige steder
Med «Desert Bloom Ultrabalm» fra Molton Brown er du godt utrystet mot snø, hagl og storm. Ekstrakter fra lotusblomsten og den afrikanske ørkenblomsten byr på beskyttelse mot sol og vind. Spesielle ømfintlige steder som albuen, hals og kne vil bli myk med en gang.
Pris: Kr 305

Forbered huden
Helt ærlig: Vet huden din hvordan solstråler kjennes ut? For at den bleke vinterhuden ikke skal bli solbrent ved første solmøte, er det viktig med den riktige beskyttelsen. Serien «Bronze Godess» fra Estée Lauder er det riktige pleieproduktet for noen og enhver. «Sun Indulgence Lotion» beskytter mot høy lysfaktor, «After Sun Enhancer» pleier UV-stressende hud og «Self Tanner» hindrer solskader i ansiktet og på kroppen.
Pris: Kr 260

Lukt etter søte mandler
Vir tar gjerne oss en spasertur ut i terrenget om vinteren, men ofte glemmer vi å gi huden beskyttelse. Et veldig nyttig produkt for norske værforhold er fuktighetskremen «Crème Hydration Intensé» fra Kibio. Bruker du denne kremen vil huden din lukte som søte mandler og føles myk.
Pris: Kr 340

Drøm deg bort
Er du en av dem som drømmer deg bort til varme strender i de kalde vintermånedene? Pleieserien «Caribbean Therapy Body Care» fra Aveda vil i løpet av få sekunder føre deg til Barbados, Aruba og Trinidad.
Pris: Kr 295

Sommerklart hår
Håret blir gjerne slitt og tørt i løpet av vinteren. Med sjampoen «Après Soleil Shampoo» fra René Furter vil håret bli beskyttet mot sterke solstråler og gi håret en helt ny glans.
Pris: Kr 105

Kilde:(vogue.de)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.