RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hugh Hefner saksøkes av ekskona

Foto: stella pictures
Playboy-kongen har fått sin tidligere kone etter seg.

(BIIPMAG): Den legendariske Playboy-kongen, Hugh Hefner, har blitt saksøkt av sin ekskone som mener at han skylder henne penger.

Fikk hus
Alt var fryd og gammen da Hugh Hefner giftet seg med Kimberly Conrad i 1989. Ekteskapet tok slutt etter ni år og alt så ut som et lykkelig brudd.

I bryllupet inngikk det tidligere paret en ektepakt som senere ble forandret. Kimberly har siden den gangen fått penger fra Hefner og flyttet sammen med deres to sønner i et hus ved siden av «The Playboy Mansion».

Søksmål
Men avtalen har nå tatt en annen vei. Hugh Hefner har nemlig satt sin ekskones hus til salgs og gitt henne ni måneder til å finne seg et annet sted å bo.

Dette har gjort Kimberly Conrad rasende og derfor saksøker hun Hefner for over fem millioner dollar. Bare tiden vil vise om Playboy-eksen når igjennom med kravet sitt og sitter igjen med noen millioner ekstra.

Kilde:(bt.dk)

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere