RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hughes takket nei til 3,2 millioner

Sist oppdatert:
Minneapolis (NTB): Baseballkaster Phil Hughes fikk fra klubbledelsen tilbud om noen minutters spill som kunne utløse en bonus på 3,2 millioner kroner, men takket nei.

Det vakte oppsikt da et skybrudd tidligere i uken stoppet en kamp hvor Hughes trengte å kaste ut bare en motspiller til for å utløse en bonus på 500.000 dollar. Bonusen ville han fått om han fullførte 210 omganger i sesongen.

– Jeg var klar over hvor nær jeg var, men noen ting er ikke ment å skje, sa en fattet Hughes etterpå. Kampen var hans siste fra start denne sesongen.

Klubbledelsen i Minnesota Twins var ikke gnien og tilbød ham et innhopp som avløser i en av de gjenstående kampene, slik at han kunne utløse bonusen. Hughes takket, men avslo.

Kanskje var det ikke så viktig, ettersom han har en treårskontrakt som gir ham 153 millioner kroner (24 millioner dollar) i lønn. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere