*Nettavisen* Nyheter.

Hugo Chávez hjemme i Venezuela

Caracas (NTB-Reuters-AFP): Venezuelas president Hugo Chávez er tilbake i hjemlandet for første gang siden han ble kreftoperert på Cuba før jul. Han behandles nå på et militært sykehus i den venezuelanske hovedstaden Caracas.

18.02.13 13:46

Venezuelansk fjernsyn viste mandag bilder av regjeringsmedlemmer som jublet over at Chávez er kommet hjem. Minister for vitenskap og teknologi Jorge Arreaza, som også er presidentens svigersønn, sa at Chávez dro rett fra flyplassen til sykehuset.

- Vi er kommet hjem til vårt fedreland Venezuela. Takk, Gud. Takk, mitt elskede folk, het det i en melding fra Chávez på Twitter. 58-åringen gikk gjennom en seks timer lang kreftoperasjon i Havanna på Cuba 11. desember i fjor.

- Jeg holder fast ved troen på Jesus Kristus og på tilliten til mine leger og sykepleiere, het det i twittermeldingen mandag,

Chávez fikk stilt kreftdiagnosen i 2011. Etter operasjoner og behandling erklærte han seg frisk før valget i oktober - som han vant med rundt 54 prosent av stemmene - men han fikk et tilbakefall og måtte opereres igjen i desember. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.