RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hull i Hodet?

Sist oppdatert:
Dette albumet er akkurat hva man har lyst å høre. Om man står i heisen.

Britiske ”Sugababes” var det optimistiske innslaget i jungelen av ”plastic fantastic” popband. Med albumene ”Overload” og ”Angels with a Dirty Faces” fikk vi igjen troen på pop etter at ”Atomic Kitten” og ”S-Club 7” voldtok alles ører med oppgulp fra en DÅRLIG Penny-klubbkveld.

Det tredje albumet ”Three” er ingen veldig dårlig affære hvis man ser hva som finnes der ute i MTV-verden. Men det skulle ha vært så mye mer.

Hiten ”Hole in the head” er mer enn bare en kul tittel. Det er faktisk en beskrivelse av albumet. For her har det helt klart blitt utviklet et hull i hodet som all kreativiteten har forsvunnet i. På tross av at de samarbeider med de ”hotteste” engelske produsentene blant andre Johnny Rockstar som har jobbet sammen med Robbie William, Linda Perry(4 Non Blondes) og Guy Sigsworth(en av Madonnas produsenter), blir dette fordømt intetsigende. Tre låter kan nevnes som såkalte høydepunkter: "Hole in the Head" som er helt klart funky og hørevennlig."Situation's Heavy" viser litt av det kule lydbildet som vi elsker ved jentene og "Conversations's Over" har hit-potensiale.

Vi gir dem terningkast tre og håper at jentene gir opp ”heismusikksjangeren” i neste album og satser på den litt småfrekke pop-en igjen. Det er da lov å håpe.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere