*Nettavisen* Nyheter.

Hun er 65 år

HELEN MIRREN var en vinner på den røde løperen i Venezia. Foto: Getty Images

Helen Mirren imponerer igjen.

13.09.10 18:09

(SIDE2:) Helen Mirren (65) er ikke bare en beundret skuespillerinne, og manges favoritt uansett alder.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Hun er også en dame som kan slå de fleste yngre kollegene på den røde løperen.

Den frittalende skuespilleren har ofte sagt at hun synes det blir vel mye styr med all kjoleoppmerksomheten, men hun vet godt hvordan hun skal kle seg. Mirren har en naturlig flott figur og hun har heller ikke lagt ansiktet under kniven eller tatt noen form for Botox.

Oppdatert Shakespeare
Under avslutningen av filmfestivalen i Venezia stilte Helen Mirren i en vidunderlig rød kjole. Mirren var i Venezia for å vise frem sin siste film, «The Tempest».

Filmen, regissert av Julie Taymor, er en oppdatert versjon av William Shakespeares stykke og Mirren spiller Prospera, som i Shakespeares stykke egentlig er en mann, Prospero.

Bordellmamma
Helen Mirren, som for øvrig sjelden bruker sin tittel Dame, er for øvrig også aktuell med filmen «Love Ranch» der hun blir regissert av sin regissørektemann, Taylor Hackford.

Side2 møtte Helen Mirren under årets filmfestival i Cannes i anledning filmen.

Da fortalte hun at hun tilbrakte et døgn på et av Nevadas bordeller for å se hva som egentlig foregikk. I Nevada er bordelldrift lovlig.

LES MER:Flytter inn på bordell

- Mennene er veldig utenfor, klossete og sårbare. Kvinnene har full kontroll. Det var det som overrasket meg mest, sa Mirren til Side2.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.