*Nettavisen* Nyheter.

Hun er årets bikinimodell

BIKNIMODELL: Bar Refali er stolt over bli Sports Illustrated valg til dere bikiniforside. Foto: (Getty Images)

Her ser du hvorfor.

10.02.09 15:30

(SIDE2): Det er kjæresten til Leonardo DiCaprio (34), Bar Refaeli (23), som får æren av å pryde forsiden av Sports Illustrated bikiniutgave i år.

Stolt pappa
For supermodellen var det en stor dag da hun fikk vite at hun ble valgt ut til en av verdens mest omtalte forsider. Foreldrene hennes skal også ha gått i taket av glede da de skjønte at datteren hadde sikret seg jobben.

- Moren min begynte å gråte da hun hørte det og faren min sa at han var den stolteste pappaen i hele verden. De er alle veldig glade på mine vegne for de vet at dette er noe jeg har ønsket meg veldig lenge, sier Bar til NBC´s «Today Show» ifølge Splas News.

23-åringen har allerede en lang karriere bak seg, men denne bikiniforsiden blir en av høydepunktene for skjønnheten.

Lang karriere
Bar ble født i Israel og startet sin modellkarriere svært tidlig - hun var bare åtte måneder gammel da hun ble avbildet i sin første reklamekampanje. Karrieren tok for alvor fart da hun var 15 år og ble signert med byrået Irene Marie Models. Siden den gang har hun prydet kampanjer i blader som Maxim, GQ og Elle, og gått en rekke motevisninger.

Supermodeller
Bar har vært avbildet i Sports Illustrated tidligere - i 2007 og den gang med bandet Aerosmith, men hun har som sagt aldri vært på forsiden alene tidligere.

Christie Brinkley (55) var en av de mest populære modellen til å pryde forsiden i sin tid, og hun var et yndet valg for bladet på sent 70-tall og 80-tall.

Siden den gang har store modeller som Elle Macpherson, Tyra Banks og Heidi Klum stilt opp i bikini for bladet. Vendela Kirsebom har som kjent også vært på coveret - det var i det berømte sølvbikinibildet fra 1993.

Den aller første bikinimodellen for bladet var Babette March - tilbake i 1964.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag