RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hun er den nye glamourpiken

(Allover)
Sist oppdatert:
Det er ikke mye country over dette.

(SIDE2): Mye tyder på at countryartisten Taylor Swift, vurderer å legge cowboybootsene på hylla for godt.

Den vakre 20-åringen har nemlig stilt på den røde løperen i det ene glamorøse antrekket etter det andre, mens hun privat kler seg både trendy og stilfullt. Mye tyder på at Swift har funnet en stil hun trives med, og den unge stjernen har virkelig blomstret opp den siste tiden.

Se flere bilder av Taylor Swift nederst i saken!

På første rad
Til tross for at Swift kanskje ikke går for å være en typisk fashonista, har den unge stjernen prydet forsiden av flere motemagasiner. Artisten har også selv uttalt at hun er opptatt av mote, og ble observert på første rad da Roberto Cavalli viste sin siste kolleksjon under moteuken i Milano tidligere i år.

For anledningen hadde Swift byttet ut sin glamorøse stil med et mer sexy uttrykk. I en viktoriansk-inspirert bluse, sort foldeskjørt, nettingstrømpebukse og knehøye støvletter med knytin stålte den vakre artisten sammen med andre moteinteresserte superstjerner.

Les hele saken her: Sexy markering

Liker vintage
Men også på fritiden viser Swift fram sin gode motesans. Den amerikanske artisten har tidligere innrømmet at hun har en forkjærlighet for vintageklær, og dette kommer godt fram i hennes hverdagsstil. Hun kombinerer gjerne vintageplagg med mer eksklusive merkeklær, noe som gir en avslappet, men gjennomført stil.

Man kan gjerne si at Taylor har gått fra å ha en country-inspriert look, til å satse mer på vintage og glamour. Motebloggere verden over lar seg nå også inspirere av den unge stjernen, og hyller hennes trendy og avslappede hverdagsstil.

Til tross for dette har ikke Swift gitt opp sin countrystil helt, og ble nylig observert i både flanellsskjorte og boots. Side2 synes likevel frøken Swift kler den glamorøse stilen langt bedre, og håper vi får se mer av dette i tiden fremover.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Suksess på den røde løperen
Men det er allikevel på den røde løperen Swift får mest oppmerksomhet. Her stiller hun gjerne i feminine antrekk, med et romantisk preg. Stroppeløse kjoler er av hennes favorittplagg, og dette kler også den unge artisten svært godt.

Frøken Swift er for tiden aktuell med sitt nye album, «Speak Now». Side2s anmelder skrev at artisten at på dette albumet, kjører Swift enda sterkere på popelementene. Mye tyder derfor på at også musikkmessig så beveger Swift seg mer og mer bort fra countrysjangeren.

Les anmeldelsen her: Mine innerste tanker

SE FLERE BILDER AV TAYLOR SWIFT HER:

3836

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere