*Nettavisen* Nyheter.

Hun er for grov for YouTube

Mange artister går langt for å få oppmerksomhet. YouTube mener Alisa Apps går over streken. Se hennes sensurerte video her.

01.02.08 17:33

(Yeye:) Det er ikke noe nytt at artister bruker alle midler for å få oppmerksomhet. En av de som har prøvd hardest i det siste er sangeren Alisa Apps. Hennes videoer har vært blant de aller mest populære på YouTube, men nå er hun strøket av sensuren.

Før Alisa ble strøket av sensuren var hun den mest sette videoen i England og nummer tre i verden. Videoen er - etter det Alisa selv sier - uten seksuelt og voldelig innhold, men den ble likevel tatt bort. Klippet inneholder ingen eksplisitte seksuelle eller voldelige scener, men har sterke antydninger og referanser til misbruk. Selv sammenligner hun sin video med Rambo-videoene som YouTube lar ligge ute:

- Jeg har sett Rambo-videoene som også er på TV. Han skyter og dreper med mye vold. I tillegg sier han ting som: Når du blir presset er det like enkelt å drepe som å puste.

Her er den sensurerte versjonen av hennes video:

HTML EMBED

Du kan se hennes usensurerte videoer på hennes egne hjemmeside.

Alisa har bygget opp en verden på nett hvor hun er utrolig ærlig om de problemer hun har hatt. Et barn som opplevde en skilsmisse som veldig ung, og en oppvekst med få venner. Hun har også gått det som ser ut til å være den nye måten å markedsføre seg selv på: Bygge opp en stor profil på Myspace og gi ut albumet selv. Hennes singel «Confusion» har vært den nest mest sette musikkvideoen på YouTube fra England, men hun selger likevel kun, i hvert fall foreløpig, sitt album som MP3 fra sin egen hjemmeside.

Her er hennes side på Myspace

Alisa sier selv hun ikke spiller på verken seksualitet eller noe annet, men bare er ærlig om hva hun føler og tenker. Hva du selv mener kan du jo bestemme selv ved å lese hennes dagbok.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag