RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: David Moir (REUTERS)

Hun er ikke ukysset

Susan Boyles nabo sier han har kysset «Den hårete engelen» flere ganger.

(SIDE2): «Britains got talent»-fenomenet Susan Boyle er en snakkis verden over etter at hun sjokkerte med sine sangprestasjoner på audition i det britiske TV-programmet sist helg.

Hun tumlet opp på scenen og uttalte blant annet at hun aldri har vært gift eller blitt kysset.

Kan sette rekord
Kvinnen, som nå har fått kallenavnet «Den hårete engelen», er på vei til å sette rekord i antall klikk på YouTube. Hennes audition der hun sang «I Dreamed A Dream» fra Les Misérables er blitt sett av over 30 millioner.

Men det er ikke bare hennes fantastiske sangprestasjon som gjør at hun til stadighet blir omtalt i media - hennes utsagn om at hun er ukysset i en alder av 47 år har også gitt henne massiv oppmerksomhet. Dette viser seg imidlertid å være en løgn.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Nabo snakker ut
En av mennene som har kysset sangtalentet, er naboen hennes, Brian Smith (51). Han har kjent Boyle i 30 år, og sier til Daily Mirror at han har kysset den store YouTube-stjernen opptil flere ganger.

- Det er ikke sant at Susan aldri har blitt kysset, sier Smith.

Han opplyser at han blant annet har gitt henne en skulder å gråte på og det han kaller trøstende kyss en rekke ganger.

- Hun har vært gjennom en tøff tid de siste årene, sier Boyles nabo og viser til at moren hennes døde for tre år siden, noe hun tok tungt.

-Hun er en fantastisk kvinne, veldig snill og sjenerøs. Hun vil være et kupp for en hvilken som helst mann, sier Smith til avisen.

- En spøk
Ifølge SplashNews innrømmer Boyle nå at det var en spøk at hun er ukysset. Hun fortalte at hun har blitt kysset før under et intervju med GMTV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere