*Nettavisen* Nyheter.

Hun er Norges fashion- ikon

Foto: Privat (Privat)

- Jeg følte for å kjøre en enkel stil.

07.07.11 19:13

(SIDE2:) Det sier Marianne Theodorsen (28) om antrekket og bildet som førte til at hun ble kåret til Norges «Music&Fashion-ikon».

- Jeg skulle på en konsert den dagen, også følte jeg for å kjøre en enkel stil. Jeg tok på meg den massive skinnjakke med nagler på, som funker best til hvit T-skjorte og svarte jeans, sier hun til Side2.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Dropper festivalene
I løpet av juli har kleskjeden Hennes&Mauritz plukket ut ulike musikk- og moteikon sammen med en jury bestående av sjefredaktør i mag, Celine I. Aagaard, artisten Maya Wik og bloggeren Annabel Rosendahl. Til slutt var det Marianne som stakk av med seieren. Hun er svært glad i mote, og deler sin interesse gjennom mote- og inspirasjonsbloggen Styledevil

- Det var først og fremst veldig hyggelig å vinne, og gøy. Jeg er glad i både klær og musikk.

Tross sistnevnte skal ikke 28-åringen på noen festivaler i sommer:

- I år prioriterer jeg New York, så det blir ingen festivaler. Men jeg håper kanskje det likevel blir en tur på Øya-festivalen, men det er det eneste på programmet i år. Jeg satser opp musikkopplevelser i NY når jeg er der. Der skal jeg bare slappe av og kose meg, og oppdage ny mote og musikk.

Edgy look
Hvor interessen for mote har kommet fra synes Marianne det er vanskelig å svare på:

- Det er et godt spørsmål! Det ble bare sånn... jeg har vært interessert i det siden jeg var liten. Interessen har bare vokst med årene, og med tilgangen på internett og magasiner er jo ting mer tilgjengelig nå enn for noen år siden.

Juryen kåret Marianne, og hennes foto, som den enstemmige vinneren.

Redaktør Celine I. Aagaard mener Marianne har en gjennomført edgy look, og at hun er et ekte Music&Fashion-ikon!

- Hun har rå stilsans, og oser rockn roll fra topp til tå. For dem som følger bloggen hennes styledevil, kan man se det er en tanke bak hvert antrekk! Mariannes lidenskap er mote og musikk, og denne fashionistaen tør å skille seg ut.

- Stol på det du liker
Også artisten Maya Vik trekker fram vinneren som en person som tør å være seg selv.

- Hun har en rå, edgy og særegen stil som har tydelige referanser til rocken og pønkens verden. En verdig vinner av denne konkurransen.

Bloggeren Annabel Rosendahl mener det ser ut som Marianne er på vei til en festival i det hun omtaler som en rå skinnjakke og skinny jeans.

- Håret gjennomfører den rocka stilen helt ut. I love it! sier Annabel.

Når det gjelder å skille seg ut, føler Marianne at det er klisjè å si, men det handler mye om det du utstråler.

- Hva du utstråler er det viktigste accessoaret, sier hun og fortsetter:

- Vær tro mot deg selv og det du liker, stol på at det du liker er riktig og ikke bry deg om hva andre måtte synes og hva de mener.

Her kan du lese og se om de andre ukesvinnerne:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.