*Nettavisen* Nyheter.

Hun er Norges nye Top Model

Søte Kamilla Alnes er Norges nye toppmodell - og feirer naturlig nok med champagne.

20.11.07 08:35

(SIDE2): - Det er så bra. På premieredagen var det egentlig ingen som visste hvem som vant Top Model. Noen trodde noe, og andre trodde noe annet. Men i dag skal det endelig avsløres og feires, jubler Kamilla Alnes (19) til Side2.

Les også intervju med de tre finalistene her

Sjampanjefest
Side2 møtte Kamilla mandag ettermiddag, da hun var i Oslo. Men under finalen på TV 3, er hun tilbake i hjembyen Ålesund.

- Vennene mine samles til champagnefest. De skal sette opp storskjerm, men flyet mitt lander ikke i Ålesund før 20. Jeg kommer derfor senere.

Men stjernene kommer vel alltid sist?

Kamilla ler beskjedent.

- Det er mulig det.

Vanskelig å holde det hemmelig
Top Model ble spilt inn i sommerferien, og det har nå gått flere måneder siden hun kom tilbake til Ålesund.

- Det har vært vanskelig å holde dette hemmelig. Da jeg kom tilbake fra Oslo hadde jeg lyst til å fortelle det til alle, men etter hvert gikk det greit å holde det hemmelig. Kjæresten, bestevenninnen og familien er de eneste som har visst at jeg vant, sier Kamilla.

Men mandag kveld ble vinneren avslørt på TV.

- Nå vil jeg gjerne på catwalken i Milano, New York og andre store byer, men drømmen er egentlig bare å kunne tjene penger på å være modell, sier Kamilla.

Stjernetid
Ivanna og Polina ble slått på målstreken, men takler «tapet» overraskende godt.

- Jeg følte ikke at jeg hadde tapt. Jeg visste jo at det bare ville bli en vinner, men i den virkelige verden er det mange toppmodeller. Det de så etter i år var Kamilla. Jeg har ikke gått rundt sånn; «Åh, jeg vant ikke», forklarer Ivanna.

- Mitt mål var å bli med i hele konkurransen, og det klarte jeg jo. Dessuten er ikke premien verdt så mye penger. Du vinner en modellkontrakt til 300.000 kroner, men det betyr ikke at du får 300.000 for jobben. Vinneren er nå bundet til å jobbe lang tid i Norge. Likevel føler jeg at jeg vant for meg selv, og jeg er forresten veldig glad på Kamilla sine vegne, sier Polina.

Jentene ler.

- Ja, alle var så glade da Kamilla vant. Vi lot henne gå i et eget rom, for å få litt stjernetid, smiler Polina.

Les mer om Top Model her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.