Hun får flere hundre orgasmer daglig

Foto: (YouTube)

- Jeg har orgasme i opptil åtte timer om dagen, sier en amerikansk kvinne.

(SIDE2): En velsignelse eller en forbannelse? Amerikanske Rachel er i alle fall ikke i tvil om at hun skulle vært foruten sin lidelse.

Den sjeldne og svært spesielle tilstanden gjør at Rachel oppnår klimaks to ganger i minuttet - noe som igjen betyr at hun går i en orgasmetilstand flere hundre ganger per dag.

Tilstanden, kjent som vedvarende genital opphisselse-lidelse, ble diagnostisert etter at hun fikk sitt første barn. Spontane fysisk opphisselse og ufrivillig klimaks er deler av lidelsen.

Se video nederst i saken!

Tatt kontroll
I dokumentaren «100 Orgasms A Day» forteller kvinnen fra Atlanta, Georgia om sin spesielle lidelse for aller første gang.

- De kommer hvert 30. sekund i alt fra seks til åtte timer daglig. Nå har jeg ikke regnet på det, men det betyr jo flere hundre orgasmer hver eneste dag, forteller hun ifølge den britiske avisen Daily Mail.

Hun har i løpet av årene lært seg streng selvdisiplin og trent seg opp til å kontrollere orgasmene.

- Hvis jeg ikke hadde klart det, ville det vært uutholdelig og jeg hadde ikke klart å forlate huset. Da hadde jeg ikke klart å sette en antall på det i det hele tatt, sier hun.

Sliter med vibrasjoner
Selv de enkelt husarbeid kan forårsake orgasmer.

- Når vaskemaskinen starter sentrifugeringen kan jeg ikke være i nærheten eller ta på den. Vibrasjonen har en tendens til å trigge konstant opphisselse. Så jeg sitter ikke på den, av åpenbare grunner, sier hun med et smil.

For ektemannen John er det både positive og negative aspekter ved å være gift med en kvinne med et slik seksuell lidelse. For Rachel var det vanskelig i begynnelsen da John ikke ville ha sex, hun ble såret og følte seg lite verdsatt.

HTML EMBED

Les også:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.