Hun har ikke alltid sett slik ut

Foto: (Splash News/All Over Press)

Solariumsmamma var modell i 20-årene.

07.06.12 18:40

(SIDE2): Patricia Krentcil (44) ble kjent verden over da hun i april ble beskyldt for å la sin da fem år gamle datter ta solarium.

Var modell
Ifølge New York Post har ikke tanorektikeren alltid vært så opptatt av sin oransjefarge. Nå har bilder av henne som ung 20-åring blitt gravd fram, og de viser en helt annen Patricia enn den lærbrune New Jersey-moren verden har lært å kjenne.

Bildet viser en ung, frisk og pen Patricia, og huden er tydelig ikke skadet av den overdrevne soling. Bildet skal ha blitt tatt til et modellbyrå i New York.

- Hun var jo åpenbart ikke så brun den gang. Så vidt jeg vet er det henne, uttalte hennes ektemann, Rich Krentcil, til NY Post. Han har i dag midlertidig foreldrerett til barna.

Men den amerikanske avisen hevder allikevel at tanorektikeren startet med solarium allerede som 15-åring.

Se modellbildet her!

I retten
På mandag ble saken mot 44-åringen lagt fram for en jury som skal bestemme om det blir tatt ut tiltale mot henne. Hun er siktet for barnemishandling etter at hennes nå seks år gamle datter fikk førstegradsforbrenning i solarium.

Patricia skal allerede blitt utestengt fra 63 solariumssalonger i området i New Jersey der hun bor. Hun er rasende over behandlingen, og mener at hun er et offer for stygg kritikk fra folk som er sjalu på hennes bronsefargede kropp.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.