Hun har Norges fineste smil

Foto: Privat (Privat)

I hvert fall ifølge toppidrettsutøver Christina Vukicevic.

24.11.10 16:55

(SIDE2:) - Jeg smiler veldig mye, og får ofte kommentarer på at jeg smiler mye, sier Emilie Sørensen (16) til Side2.

Hun er vinneren av konkurransen «et vinnende smil» som ble arrangert av Side2 og Oral B.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Surfefrelst
Vinnerbildet har 16-åringen fra Kristiansand tatt selv.

- Bildet er tatt på Lista. Min far, fetter og en kompis var på surfetur. Pappa er veldig flink til å surfe. Jeg har nylig begynt, og har blant annet prøvd å surfe på ferie i Florida. Det er det gøyeste jeg har gjort. Pappa elsker å surfe, så det er gøy å gjøre noe han også liker, og fint å gjøre det sammen, sier hun.

Vukicevic har vært med på å plukket ut vinneren, og sier blant annet følgende om Emilie:

«Bildet er utrolig kult, med en personlighet og et sjarmerende smil som lyser gjennom. Det er en positiv energi over hele bildet, som smitter over på alle som ser det. Smilet er unikt og genuint – et ekte vinnende smil!»

Og ifølge Emilie selv er hun en glad person.

- Jeg smiler veldig mye. Jeg kan smile av hva som helst, til gode venner eller hvis noen kommer med en morsom kommentar, sier hun og fortsetter:

- Jeg tror generelt at det er viktig å smile. Jeg merker det godt selv at hvis noen smiler til meg hvis jeg har en dårlig dag så hjelper det veldig. Jeg kan smile til folk på bussen, til eldre, eller til noen som er snille.

Satser på svømming
Premien for konkurransen er tur til Paris , og dagsbilletter til arrangementet innendørs-EM i friidrett, der Christina Vukicevic deltar.

Emilie har vært en gang i Paris tidligere da hun var liten, men ser spesielt fram til å se på friidrett.

- Jeg er opptatt av sport selv. Jeg er aktiv svømmer, men er glad i all type sport. Jeg skal satse på svømming, og har drevet med det i fem år. Jeg trener hver dag, utenom søndager. Men jeg liker også klatring og badminton, sier hun og innrømmer at hun ennå ikke har bestemt seg for hvem som får bli med henne på tur.

- Kanskje mamma hvis hun har mulighet. Hun er glad i å reise, og har kontroll når vi reiser. Ellerså blir det pappa, han er jo en av grunnen til at jeg vant!

Slik trener en toppidrettsutøver
I forbindelse med «Et vinnende smil» har Side2 fått være med Christina Vukicevic på trening. Hun sier selv at hun aldri går lei av å holde seg i form.

- Egentlig så tror jeg det kommer helt naturlig. Jeg bare elsker å drive med det jeg gjør, og higen etter å bli bedre. Jeg er så sugen på så se hvor god jeg kan bli. Å komme på trening er det beste jeg vet. Så jeg har aldri tenkt at i dag orker jeg ikke å dra på trening – det har ikke skjedd én gang, sier Vukicevic til Side2.

LES MER OG SE BILDER:
Føler ikke kroppspress

- Viktigst å komme seg ut

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag