Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hun har Norges mest elskede blogg

Foto: Privat
Sist oppdatert:
- Dette kommer jeg til å leve lenge på.

(SIDE2): - Følelsen kan ikke beskrives, jeg er bare så glad, sier Manuela Kjeilen til Side2 om utfallet i kåringen av Norges mest elskede blogg.

Side2 har i samarbeid med Lypsyl gitt bloggleserne muligheten til å nominere fram og kåre Norges mest elskede blogg. Blant 250 nominerte bloggere, var det 12 som trakk det lengste strået da juryen skulle plukke ut finalister. Manuela var en av disse med bloggen Passion4baking.com. De to siste ukene har blogglesere kunnet stemme på hennes og elleve andre finalisters blogg, og det er helt klart at Manuela har gjort seg fortjent til tittelen.

- Det har gått i ett
Med omkring 20.000 bloggvisninger daglig klarte Manuela i antall stemmer å klatre forbi blogger som har to og tre ganger så mye trafikk. Da stemmefristen gikk ut ved midnatt tirsdag, hadde Manuela et forsprang på snaue 1200 stemmer til andre plassen.

- Da strømmet det inn med mange meldinger og gratulasjoner, og det har da gått i ett. Jeg er så utrolig takknemlig for alle mine fantastiske lesere som har trodd på meg og stemt meg fram. Jeg er overveldet over alle gratulasjoner og lykkønskninger som jeg får, sier Manuela.

Internasjonal
Hun er norsk/nederlandsk og bor i Sverige, men blogger på norsk om sin hverdag som er fylt med kakeoppskrifter, gjærbakst, cupcakes og andre søtsaker.

- For meg betyr det veldig mye å bli nominert av mine lesere uten å vite om det og ikke nok med det, vinne tittelen som Norges mest elskede blogg. Ettersom jeg har blogget i ett år, er det helt utrolig at så mange har funnet veien til min bakeblogg. Mine lesere har støttet meg hele veien, så dette betyr at de setter pris på det jeg gjør. Det er også en bekreftelse på at har man en drøm, så kan man faktisk lykkes om man tør å satse, sier hun.

Manuela mener at leserne ser at hun jobber hardt, og at det er grunnen til at de har stått i bresjen for å stemme henne fram.

- Jeg viser med steg for steg bilder på hvordan man kan lykkes med sine bakst. Å inspirere andre er min «passion», og det tror jeg at mine lesere merker. Mine lesere betyr mye for meg, alle får svar når de skriver og de har liksom blitt min bonusfamilie. Kanskje det har bidratt til at så mange har engasjert seg i konkurransen, sier hun.

- Jeg kommer også til å ta mine lesere med på reisen, og så skal jeg ta med meg mange gode ideer og inspirasjon tilbake, sier hun.

Bokprosjekt
I framtiden vil Manuela jobbe enda hardere for å gjøre Passion4baking.com til en enda bedre blogg der leserne inspirerers.

- Samtidig er jeg i gang med et bokprosjekt som kommer til å bli veldig spennende. Det er også takket være alle de gode lesere som har oppmuntret meg og som stadig spør om og når min bakebok kommer ut, sier hun.

Slik ble resultatet:

1. Passion 4 Baking – 14632 stemmer
2. Fotballfrue – 13498 stemmer
3. Linniiie – 7887 stemmer
4. Tegnehanne – 5992 stemmer
5. Motivated – 1523 stemmer
6. Norske Hemmeligheter – 1390 stemmer
7. Monique Lund – 963 stemmer
8. Anne Elisabeth Larsen – 946 stemmer
9. Mammadamen – 934 stemmer
10. Dagens Outfit – 893 stemmer
11. Scandinavian Chic – 809 stemmer
12. Trine Grung – 636 stemmer

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!