RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hun har Norges mest elskede blogg

Foto: Privat
Sist oppdatert:
- En bekreftelse på at det jeg gjør er ok.

(SIDE2): I fem uker har Side2 og Artdeco vært på jakt etter Norges mest elskede blogg. Først ved å motta lesernes nominasjoner på hvilke bloggere som fortjener en plass blant finalistene, deretter en avstemningsrunde blant seks juryfavoritter og seks av folkets favoritter.

Da klokken rundet 14 onsdag 10. oktober var det en blogger som skilte seg ut som en soleklar vinner - og det var verken en moteblogger eller toppblogger slik mange ventet.

Hun heter Hanne Sigbjørnsen, men kaller seg Tegnehanne, for på bloggen med samme navn dokumenterer hun livet sitt med morsomme ord og tegninger.

- Nesten litt svimmel
Hanne er mildt sagt både overrasket og glad over tittelen hennes lesere nå har sørget for å gi henne.

- Jeg blir nesten litt svimmel av å tenke på hvor mange som faktisk gadd å stemme på meg. Jeg hadde aldri trodd det, når jeg startet bloggen, at den kom til å vinne en slik tittel, sier hun til Side2.

Hanne knuste blant annet både Fotballfrue og Nettenestea i avstemningen til tross for at de to toppbloggerne mange tusen flere lesere enn henne. Hanne tror det kan skyldes at det er mange som titter innom de to bloggene mest for å hente inspirasjon fra klesstil, kosthold og for å se på bilder, og at disse leserne kanskje ikke tar seg tid til å stemme på dem i en konkurranse.

- Jeg er selv inne på Nettenestea og bare ser på bilder, uten å ha lest ett ord av det hun har skrevet. Hadde jeg vært Nettenestea ville jeg bodd i en leilighet full av speil, og bare gått rundt i undertøyet hele dagen, sier Hanne humoristisk.

Hun legger til at hennes egen personlige og ærlige blogg kanskje skaper et annet type forhold til leserne.

- Jeg har ikke en sånn «gå-inn-å-kikke»-blogg, det er en blogg du må ta deg litt tid til å lese, sier hun.

Hanne sier selv at hun ikke har særlig spisse albuer, og at hun derfor ikke bruker slike titler og priser til sin egen fordel. Men hun innrømmer at det er en stor motivator for henne.

- Det er en bekreftelse på at det jeg gjør er ok, at folk liker det og at jeg i hvert fall gjør noe riktig.

Les også:

Gir ut magasin
Hanne ønsker å fortsette bloggen som tidligere, og har ingen store fremtidsplaner for Tegnehanne.no. Men for øyeblikket er hun også inne i en prosess hvor hun skal gi ut et Tegnehanne-magasin.

– Ellers vil jeg nok bare fortsette med å dele historier og observasjoner fra livet mitt, og å overdramatisere min egentlig nokså kjedelige hverdag på det groveste.

Slik ble resultatet av avstemningen:
1. Tegnehanne.no – 9416 stemmer
2. Kristinaandersen.no – 7666 stemmer
3. Fotballfrue.no – 4489 stemmer
4. Passion4baking.com – 4241 stemmer
5. Nettenestea.com – 2356 stemmer
6. Jegerjonathan.no – 2196 stemmer
7. Supermarie.net – 1812 stemmer
8. Casakaos.no – 960 stemmer
9. Lissis.blogspot.com – 901 stemmer
10. Helenedrage.com – 761 stemmer
11. Hjartesmil.com – 729 stemmer
12. Ungdomsperioden.blogg.no – 695 stemmer

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere