RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ragnhild Meland (Mediehuset Nettavisen) (Mediehuset Nettavisen)

Hun har Norges slappeste sommerjobb

Sist oppdatert:
Jeanette (26) kom gjennom nåløyet blant 7000 søkere.

MAJORSTUEN (Nettavisen): I Hygeaparken på Majorstuen i Oslo står de to robotgressklipperne klare. Fluktstolen og parasollen er også kommet på plass. Alt er klart for at Norges slappeste ungdom kan ta fatt på sommerjobben. Jeanette Juul Jensen (26) fra Nesodden var den som stakk av med jobben som 7000 personer søkte på.

Nettavisen møtte den veldig fornøyde kommende gressvokteren fredag, mens hun var i ferd med å få opplæring.

Best lest
Husqvarna søkte tidligere i sommer etter Norges lateste ungdom, som kunne slappe av i en fluktstol under en parasoll i Oslos parker, og passe på at robotgressklipperne gjorde jobben sin.

Søknaden fikk massiv medieoppmerksomhet, og ble Finn.nos desidert mest leste stillingsannonse gjennom tidende, med 360.000 visninger.

Her kan du se stillingsannonsen

- Sommeren er til for å nytes
Den kommende gressvokteren syns det er deilig og ha mulighet til å kombinere jobb og avslapping.

- Jeg søkte fordi jeg syns sommeren er til for å nytes, i tillegg til at man ofte trenger en jobb. Her kan jeg kombinere avslapning og kos. Derfor tenkte jeg at dette var en jobb for meg, forteller Jeanette Juul Jensen til Nettavisen.

- Håper folk kommer innom
Hun forteller også at hun er et bedagelig menneske og setter pris på å slappe av.

- I tillegg kan jeg gjøre hyggelige ting mens jeg jobber. Jeg håper folk kommer innom for å grille, spille badminton eller krokket, jeg tar imot alle med åpne armer, uansett om det er venner eller ukjente, sier hun videre.

Veldig fornøyd
Gressvokteren er veldig fornøyd med at det var hun som stakk av med sommerjobben.

- Jeg tror ikke det helt har gått opp for meg, jeg har smilt kontinuerlig siden jeg fikk vite at jobben er min for noen dager siden, jeg håper at jeg kan gjøre en god jobb, forteller gressvokteren.

I etterkant har hun fått bare positive reaksjoner.

- Det viste seg også at de fleste av vennene mine hadde søkt på jobben. Jeg satser på å få mye besøk av venneri sommer, i tillegg til at jeg skal ha med hunden, min på jobb noen dager, han er også veldig slapp, fortsetter hun.

Håper på fint vær
Gressklipp-passeren håper at sommeren byr på mest sol, men understreker at hun tåler regn, og at det ikke er noe problem å søke ly under parasollen om årstiden ikke skulle vise seg fra sin beste side.

- Jeg vet ikke hvor mye regn som må komme før jeg kan gå herfra, men jeg tåler regn, og satser på mest sol, fortsetter Juul-Jensen.

Skal lære å stå på hendene
26-åringen har også satt seg et spesifikt mål for sommeren:

- Jeg skal lære å stå på hendene. Det har jeg alltid hatt lyst til, sier hun.

Hun skal jobbe fra tirsdag til lørdag hver uke fram til 5. august, og vil stort sett ha tilholdssted i Hygeaparken, og noen få dager vil hun også være på Tjuvholmen. Hovedoppgaven blir å overvåke gressklipperne.

- Jeg har fått opplyst at gressklipperne har sin egen metode å klippe gresset på, de har et klippesystem som er litt tilfeldig, derfor må gresset klippes hver dag, for å få med alt. Vi har to gressklippere, de skal avløse hverandre, sier hun videre.

Twitrer fra parken
I tillegg til å slappe av i sommer, skal hun også twitre fra @norgesslappeste , der skal hun oppdatere hverdagen sin, oppfordre folk til å komme på besøk, og informere om hvordan gressklipperne gjør jobben og hvordan gresset gror.

PR-stunt
Prosjektleder for Norges slappeste sommerjobb, Ellen Vold, legger ikke skjul på at dette er et massivt PR-stunt fra Husqvarnas side.

- Vi legger ikke skjul på at vi skal vise fram produktene til Husqvarna, forteller hun til Nettavisen.

Og legger til:

- Dette er en morsom sak med glimt i øyet.

Hun har hatt en stor jobb med å lese igjennom de 7000 søknadene som kom inn. Det ble tatt ut 50 stykker, som ble oppringt, deretter ble de som passet best kalt inn til intervju.

- Jeanette skilte seg ut. Hun er avslappet, trygg, og hadde mange gode forslag på hva hun kan finne på i parken mens hun er på jobb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere