*Nettavisen* Nyheter.

Hun har to vaginaer

Foto: (Faksimile ITV)

– Jeg har et fantastisk sexliv, sier den britiske 27-åringen som har mistet jomfrudommen to ganger.

13.01.12 08:50

(SIDE2): Hazel Jones (27) fra Storbritannia fortalte på TV-stasjonen ITV om sin sjeldne tilstand – hun har to stykk livmor, to stykk livmorhals og to vaginaer.

Se litt av intervjuet nederst i saken!

1–1 million
Jones lurte på hvorfor hun hadde så kraftige menssmerter og sterk blødning i puberteten, men hun ble ikke undersøkt skikkelig før hun var 18 år og legene fant ut av den svært sjeldne diagnosen. Det er bare en til en million sjanse for at man får diagnosen «uterus didelphys», som betyr at hun har to separate livmorhalser og dobbel livmor.

To jomfrudommer
Det var kjæresten hennes som gjorde henne oppmerksom på at hun så annerledes ut «der nede», og dermed bestemte hun seg for å oppsøke legen, skriver den britiske avisen Daily Mail.

På grunn av tilstanden mistet Hazel jomfrudommen to ganger. Etter at hun fikk vite om diagnosen har hun brukt det til sin fordel.

– Med en gang jeg fikk vite det, fortalte jeg alle om tilstanden. Jeg synes det var fantastisk og virkelig løste opp stemning på fester, forteller hun.

Dobbel livmor betyr at de er noe mindre i størrelse enn vanlig, og dermed kan en graviditet være litt komplisert, men ikke umulig. Ifølge en lege som har uttalt seg til avisen må Hazel passe på at hun ikke blir gravid i begge, og at hun etter all sannsynlighet må monitoreres hyppig og ta keisersnitt.

Bra sexliv i dag
Tilstanden kan føre til et smertefullt sexliv, og det var det også for Hazel før hun fikk vite om veggen som deler de to vaginaene. 27-åringen forteller til den britiske avisen The Sun at hun og ektemannen reiser på sexklubb og at hun i dag har et fantastisk sexliv.

– Det viser bare hvor avslappet jeg er i forhold til det. Min rare tilstand gjør meg ikke flau eller holder meg tilbake, det er i stedet noe jeg feirer, sier hun til den britiske avisen.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.