*Nettavisen* Nyheter.

Hun kan bli millionær i dag

I kveld deles det ut hele to millioner kroner til skaper-finalistene.

25.04.06 16:57

(SIDE2:) I kveld skal det kåres tre finalister i det direktesendte tv-showet «Skaperen» på TV 2. Og samtlige av disse blir tildelt pengepremier.

- Den som kommer best ut, får tildelt en million kroner, andremann får kr. 700.000 og den siste finalisten får kr. 300.000, sier presseansvarlig for programmet Roy Hilmar Svendsen til Side2.

- Så egentlig kan du si at alle finalistene er vinnere, mener han.

Sterk konkurranse
I de siste programmene har mannen med syresalven, Snorre Logan, vært seernes ubetingede favoritt. Vurderingene fra dommerne har variert noe, men slår han til hos dommerne i kveld er det god sjanse for at det er han som blir den heldige vinneren av millionen.

En sterk utfordrer har han i Ellen Kathrine Lie som deltar med en multiavlesningsboks for måling av forbruk i hjemmet. Hun har alltid fått god score hos seerne og i tillegg kommet høyt opp hos dommerne.

De to andre som deltar, er Audun Jonassen som deltar med snowboardklær mot hasj, samt Kaja Margrethe Huithfeld Nove som deltar med frysetørret babymat.

Førstnevnte er allerede blitt lovet økonomisk støtte fra investor Idar Vollvik. Og Kaja har fått ekstremt gode skussmål hos dommerne, men hun har ikke nådd opp hos seerne.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: TV 2/KJETIL SVORKMO BERGMANN/INNOVASJON NORGE

Viser egen reklame
Kveldens hovedutfordring er å vise sin reklamefilm for produktet til deltakerne. Deltakerne fikk oppgaven forrige uke, og nå skal de vise hva de har fått til.

- Dommernes og seernes vurdering teller 50/50. Men står det lik, er det dommerne som avgjør, forklarer Svendsen.

Ønsker ny runde med Skaperen
TV 2 ser seg godt fornøyd med responsen så langt i programmet. Stemmedeltakelsen har vært god, og seertallene lagt på drøyt 500.000.

- Dette gir en markedsandel på 35 prosent, noe vi er svært godt fornøyd med. Derfor vurderer vi nå å sette opp en ny sesong med «Skaperen» på et senere tidspunkt, sier Svendsen.

Konseptet er laget av Pandora Film for TV 2. Det har allerede rukket å vekke internasjonal oppmerksomhet og er kjøpt inn på oppsjon av det tyske produksjonsselskapet MMI.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag