RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Hun kuppet Moods-festen

Sist oppdatert:
- Det er deilig å ha på seg noe annet enn joggesko, flirer Christina Vukicevic til Side2. Se alle kjendisene på rød løper her!

(SIDE2): Moods of Norway kjørte på tradisjonelt vis sin visning under Oslo Fashion Week torsdag kveld. Denne gangen på Øvrevoll galoppbane. Gutta fra Stryn viste fram sin nyeste kolleksjon «Picnic Society» for våren og sommeren 2012, og alt gikk i kjent Derby-stil. På den røde løperen hadde kjendiser som Hanne Krogh, Marianne Westby, Mariann Thomassen, Fredriksen-tvillingene, Christina Vukicevic, DonkeyBoy, Pia Haraldsen, Bjørn Einar Romøren, Kjell Nordstrøm, Nico Widerberg, Guri Schanke og Anine Stang funnet veien helt ut til galoppbanen i Bærum.

Les anmeldelsen av kolleksjonen nederst i saken!

På rød løper med nye Acne-sko
- Det er jo de som har fått det best til her i Norge. Så det er fint å støtte dem, skrøt hekkeløperen Christina Vukicevic om Moods-gutta til Side2.

Hun har vært på Moods of Norway-visningene tre-fire ganger tidligere.

- Jeg ble så glad da jeg fant ut at det passet i år også, jublet hun.

Hekkeløperen er stor fan av både plaggene og gutta bak klessuksessen.

- Jeg har masse Moods-klær, og bruker det ofte i hverdagen. Jeg fikk en ny kjole for bare en uke siden, sa hun og la til.

- Det er deilig å ha på seg noe annet enn joggesko og treningsklær.

Christina hadde virkelig funnet fram sine beste skatter til den røde løperen, og stilte med veske fra Mulberry, topp fra Gina Tricot, Jakke fra Zara, skjørt fra Michael Kors og sko fra Acne.

Design fra topp til tå
Fredriksen-tvillingene Cecilie og Kathrine Fredriksen kjørte også stil med eksklusive plagg fra topp til tå.

- Det er mest Dolce & Gabbana, sa de om antrekkene sine.

- Men jakken til Cecilie er fra Alexander Wang, smilte Kathrine til Side2.

Tvillingene kom sammen med venninnen Maryam Nourian, som også designer jeansene Kima sammen med Kathrine.

Moods-gutta er venner med nesten hele Kjendis-Norge, med unntak av Fredriksen-jentene.

- Nei, vi kjenner de ikke, smilte de og hastet inn i folkehavet.

I Moods-kjole
Pia Haraldsen var en av de få jentene som faktisk dukket opp i Moods-antrekk på rød løper.

- Jeg har på denne maxikjolen som er fra kolleksjonen nå i sommer. Jeg er fortsatt så glad i maxikjoler, jeg, fortalte hun til Side2.

Pia kunne heller ikke få skrytt nok av Moods-gutta.

- De er så flinke. De har stått på i så mange år, og lager alltid god fest. Jeg synes det er viktig å vise at vi støtter dem, mente hun.

Tok med datteren
Arne Hjeltnes hadde også valgt et antrekk fra Moods til den store kjendisfesten.

- Det er første gang vi er på motevisning. Datteren min maste i fjor også, men da var hun ikke gammel nok, fortalte han med et smil om munnen.

Ømjer Hjeltnes kom rett fra jobb, og hadde derfor ikke fått tenkt så godt igjennom hva hun skulle ha på seg.

- Men jeg liker best de klassiske Moods-plaggene. Jeg regnet med at det var noen andre som ville ta seg av de fargerike antrekkene i dag, derfor valgte jeg en velkledt klassisk stil, smilte pappa Hjeltnes.

Flashet magen
Anne Rimmen var kveldens mest vågale med sin korte topp som flashet magen.

- Jeg tenkte ikke spesielt på at dette er in, men jeg fikk god hjelp av svigerinnen min. Jeg føler nesten at jeg er tilbake til ungdommen med denne toppen, smilte hun.

Anne hadde valgt antrekk satt sammen av klær fra Lindex, H&M og In Wear, og hun innrømmet at hun ikke hadde brukt langt tid på å velge antrekket.

- Men det er vel litt sånn det er for oss alle sammen; vi tenker «Hjelp, hva skal jeg ha på meg?»

SE ALLE KJENDISENE PÅ RØD LØPER HER:

4458

Dette mener Side2 om «Picnic Society» for våren og sommeren 2012:

«Picnic Society er en fargerik kolleksjon full av plagg i pastellfarger, slik som disse i korall» fortalte Moods-gutta til Side2 før showet startet torsdag kveld. Alle de tre gutta var feststemte i sine korallfargede antrekk. Side2 elsker Moods-guttas sans for herlige farger som korall og turkis, men tror neppe dette vil slå helt an blant norske gutter. Jentenes korallfargede minikjoler derimot falt i smak hos oss, og vi håper både kjendiser og oss dødelige vil pynte oss i minikjolene neste sommer. Det fargerike miniskjørtet som ble vist både på catwalken og på rød løper av Simen Staalnackes kjæreste, Anne Berit Valla, er uten tvil vår favoritt for neste sommer. Side2 gir selvfølgelig også Norges fremste designere god kritikk for å kjøre enda et forrykkende show, som bare de klarer.

SE BILDENE FRA VISNINGEN HER:

4459

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere