Gå til sidens hovedinnhold

- Hun så helt døddrukken ut

Forbipasserende med hund fant ung, forkommet kvinne.

Politiet har lørdag ettermiddag sperret av et stort område like nedenfor fotballbanen bak Flaktveithallen i Åsane etter at en kvinne tilfeldigvis ble oppdaget på stedet. Dette ligger like ved et mye brukt turområde, skriver BA.no.

– En forbipasserende har funnet forkommen kvinne i Åsane. Politiet arbeider med å avklare om det har skjedd noe straffbart. Kvinnen er brakt til sykehus, fortalte politiets operasjonsleder Inger Myrtvedt.

– Politiet jobber på funnstedet, og kan ikke gi ytterligere opplysninger om saken på nåværende tidpunkt, sa Myrtvedt klokken 1520.

Nina Hauge ble intervjuet av politiet, etter at hun gikk tur i området i 12-tiden. Hun bor i blokken like overfor det avsperrede området.

– Jeg så en mann som gikk og virret rundt teltet. Han hadde med seg en stor bamsehund, sier Hauge til BA.

Les også disse sakene i Nettavisen:

Eieren av hunden, som heter Simba, forteller at det var de som kom over et telt med en ung kvinne i.

– Jeg synes det var rart at det sto et telt på marken, og jeg gikk bort til det. Inni lå en jente, forteller Paul, som anslår at hun var 18-19 år gammel, eller i begynnelsen av 20-årene.

– Hun så helt døddrukken ut, sier Paul, som forteller at hun var bevisst, men snakket utydelig.

– Jeg tok borti henne for å få kontakt, men det var vanskelig å skjønne hva hun sa. Paul ringte deretter til politiet, og etter en kort stund kom ambulanse og politi til stedet.

Paul har senere vært inne til avhør hos politiet. Han sier at kvinnen hadde klær på, men at han ikke kunne se noen sovepose.

– Hun så ikke skadet ut, opplyser han.

Christine Mathiessen har sendt inn bildet til høyre.

– Det er et ganske stort område som er sperret av. Jeg snakket litt med en politibetjent. Han sa at det dreide seg om en alvorlig straffbar handling, men kunne ikke si noe mer, sier Matthiesen til BA.no.

Tok beslag
BAs reporter på stedet melder at krimteknikerne i ettermiddag har gått i gresset innenfor det avgrensede området og saumfarer det etter spor. De har tilsynelatende tatt beslag i teltet som sto på området, da det ikke lenger står der det opprinnelig gjorde.

Undersøkelser ble foretatt av to teknikere og tre politimenn, og en politihund ble benyttet i sjekkingen av et ganske lite felt på innenfor det avsperrede området.

– Slepemerker
Klokken 1630 melder BAs reporter at en gutt på stedet informerte politiet om slepemerker på gresset, og at tjenestemennene gikk bort for å opplyse om dette til krimteknikerne.

Haukeland universitetssykehus vil ikke opplyse om tilstanden til kvinnen, men henviser til politiet.

BA får opplyst at det var et ungdomsarrangement i Flaktveithallen i går kveld.

– Ikke fare for liv
Ifølge operasjonsleder Myrtvedt er omfanget av kvinnens skader klokken 1700 fortsatt ukjent.

– Det jeg kan si, er at det ikke skal være fare for livet hennes, sier Myrtvedt.

Operasjonslederen forteller at politiet er i ferd med å avslutte søkene i området.

– Arbeidet på åstedet er i avslutningsfasen, og hundesøket er nesten ferdig.

Les flere saker i Bergensavisen her.

Les også disse sakene i Nettavisen:

Reklame

Siste sjanse: Halv pris på alt fra Comfyballs

Kommentarer til denne saken