RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hun var kveldens best kledde

Sist oppdatert:
Siri Kalvig ble fredagens beste danser, men hvem fikk toppscore på antrekket?

(SIDE2:) Det er ikke bare danseferdighetene som skal bedømmes for årets kjendiser i «Skal vi danse».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Janne Formoe ble den første kjendisen som røk ut av «Skal vi danse», men hun kan trøste seg med at hun ikke var den verst kledte på dansegulvet. Den prisen mener nemlig vår stylistguru Storm Pedersen, at bør gå til Tor Endresen.

- Utdatert, kjedelig og altfor safe, er dommen for sangerens antrekk.

Gi dine egne terningkast på danserne: Rålekkert!

Den eneste som får toppscore fra Pedersen, er Hanne Krogh.

- Klassisk og smakfullt og elegant showpreget, mener han og smeller til med en sekser. Les videre og se dommen over alle antrekkene.

Storm Pedersen er en anerkjent norsk stylist med base i New York. Han er moteredaktør i MANN og har denne høsten ansvaret for stylingen på TVNorges «Grease».

Gaute Ormåsen med Elena Bokoreva Wiulsrud

Liker at Gaute går rett inn i showmodus og får fram sitt 70-talls ego i dette kostymet! Med rysjene på skjorta, ser han ut som han kommer rett fra et skoleball i the 70´s show! Er morsomt å se at det skjer mer enn bare en hvit skjorte!

Siri Kalvig med Lars Alexander Wiulsrud

Dette funker svært bra for meg! Selv om mange av disse dansekjolene henger igjen fra 80-tallet og er en ironi i seg selv, ser hun ut som en flott korist fra Moulin Rouge!

Janne Formoe med Jan Erik Hansen

Grensen mellom smakfullt og tacky er hårfin i denne danseverdenen! Selv om denne kjolen legger opp til show og gjør dansen til en barnslig drøm, blir det til et lite mareritt når man har vokst opp og sett mer av verden! Liker den ikke, men skjønner at den funker for små frøkner!

Lene Alexandra med Tom Erik Nilsen

What a hot couple! Looken til Lene er upåklagelig, og kjolen sitter svært bra på henne. Enda godt hun har redusert brystene, ellers hadde krystallene sprutet over hele rommet! Og som den kråka jeg er gir jeg henne terningkast 5

Hanne Krogh med Asmund Grinaker

Hanne ser virkelig helt fantastisk ut! Klarer ikke helt å slutte å stirre på hennes skjønnhet, og det blender nok kjolen litt. Men shit au: Selv om jeg synes kjolen er i det korteste laget til å være så lang, får hun topp score! Klassisk og smakfullt og elegant showpreget!

Tor Endresen med Maria Sandvik

Dette var kanskje det kjedeligste jeg har sett! COME ON, give us some action! Dette er et show, og vi vil bli underholdt! ... og ikke for å snakke om grusomt snitt på den kjolen! Er den fra Leatherman?! Beklager, men jeg kan ikke se at den hører hjemme noe sted nå i 2008, selv ikke på «Skal Vi Danse»! Dette er utdatert, kjedelig og altfor safe!

Hans Petter Buraas med Gyda Katrine Bloch Thorsen

Det er flott med klassiske plagg, men det hadde vært fint om buksene hadde vært lange nok! Hadde kjolen til Gyda ikke vært så kjedelig, ville jeg kanskje ikke lagt merke til det.

Sigurd Sollien med Ingrid Beate Thompson

Med Sigurd funker alt på sitt sett, for han er og blir en sjarmør! Det er moro med show, men for å unngå hans universitetslook opp scenen, ville jeg skiftet brillene, skaffet ham linser eller lekt med andre briller for å få hans showego bedre fram! Nei, jeg liker ikke de brillene på scenen, men behold dem i privaten!

Jenny Skavlan med Egor Filipenko

Jo da, dette er bra! Synes et er deilig å se at hun er såpass selvsikker i det lille tøystykket sitt og paret matchet hverandre på en kledelig måte!

Mikkel Gaup med Therese Cleve

Jeg skjønner at det er mye å gjøre i en slik produksjon, og stylistene skal ha all ære for i det hele tatt tørre å si ja til et slikt oppdrag med å bekle et så omfattende show! Men jeg må spørre: Hva skjedde her? Jeg håper bare de sparer på kruttet, for dette ble ingen pangåpning!

Tor Andre Flo med NadyaKhamitskaya

Trodde et øyeblikk at de skulle gifte seg på direkten, men heldigvis tok jeg feil! Godt å se at buksene til hans kjole og hvitt var lange nok, i motsetning til Burres. Hennes bløtkakedrøm tør jeg ikke smake glasuren på en gang, i frykt for sukkersjokk!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere