Hund bet barn og to voksne personer i Larvik

HUND BET FLERE: Politiet mottok melding om løs hund av større type som hadde bitt et barn. Parallelt med dette kom det også melding at en voksen person var bitt av samme hund. Her har politiet fått roet ned hunden og har kontroll på den.

HUND BET FLERE: Politiet mottok melding om løs hund av større type som hadde bitt et barn. Parallelt med dette kom det også melding at en voksen person var bitt av samme hund. Her har politiet fått roet ned hunden og har kontroll på den. Foto: Geir Eriksen (NTB Scanpix)

En hund i Larvik har bitt tre personer, og politiet utelukker ikke at den kan ha bitt flere.

20.04.19 20:53

Klokken 17.46 mottok Sør-Øst politidistrikt en melding om at en stor og løs hund hadde bitt et barn på åtte år i Hoffsgate i Larvik. Nesten samtidig kom det også inn en melding om at en voksen person var bitt av samme hund.

- Vi fikk først meldinger om at det var to personer, men det er i hvert fall tre. Det er tre personer som ikke kjenner hverandre, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt Øystein Eikedalen til Nettavisen.

Politiet rykket ut, og da ble det bråk. Hundeieren ble voldelig mot politiet, og ble pågrepet umiddelbart. Hunden fikk de imidlertid ikke tak i, og hunden var på frifot en stund. Politiet gikk da ut og advarte mot den farlige hunden.

- Hundeeieren er en mann i 40-årene som gikk til angrep mot oss. Det gjorde også hunden. Ingen i politiet ble skadet, men mannen blir sittende i varetekt til i morgen.

- Vi leter fortsatt etter hunden. Den er ikke glad i folk, så vi er interessert i alle observasjoner på hunden, forteller Eikedalen.

Like før klokken 20.00 skriver Østlands-Posten at hunden er funnet i nærheten av Fram stadion, og at politiet har blitt varslet. Det skal være snakk om en blandingshund.

Klokken 20.18 har politiet fått kontroll på hunden, skriver Østlands-Posten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.