RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hund drepte to år gammel gutt

Sist oppdatert:
Skaper debatt om hundehold i Australia.

Sydney (NTB-AFP): En to år gammel australsk gutt ble drept av bestemorens hund, noe som fører til debatt om hundehold i landet.

Hunden som angrep, var en blandingsrase av typen mastiff. Tragedien fant sted søndag ettermiddag i Neniliquin i den sørvestlige delstaten New South Wales. Gutten skal ha gått ut døren for å hente en is da hunden fulgte etter og angrep. Nøyaktig hva som skjedde, er ukjent. Gutten fikk kraftige hodeskader.

- Barnets bestemor, 70 år gammel, grep inn, men klarte ikke få løs barnet. Barnets mor kom til stedet og fikk vekk hunden, opplyser politiet i en uttalelse.

Hunderasen som angrep, er ikke regnet for å være spesielt farlig.

Delstatsminister Barry O'Farell sier at han vil gjennomgå regelverket for farlige hunder. Statsminister Kevin Rudd sier det samme.

- Jeg kommer til å ta i betraktning alle forslag om hva myndighetene kan gjøre for praktisk å hjelpe til med å kontrollere ville hunder. Vi venter på slike forslag. Alt jeg kan sier er at dette er forferdelig. (©NTB) (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere