GÅ DIREKTE TIL DYRESIDEN

Messen foregår på Exporama utenfor Oslo, programmet er større enn noen sinne. Fredag , dagen før åpningen, rigges stands og scener. Dittdyr har tatt en prat med prosjektansvarlig Devi Christel Røsand Ahuja.

- Hvordan er hvilepulsen nå?

- Jo, hvilepulsen er bra. Det går litt i perioder ut ifra ulike deadlines, men vi ligger godt an til messen - det meste er på plass.

- Hvem passer Hundeliv for?

- Messen er i utgangspunktet for alle. Vi har underholdning både for barn, voksne og aktiviteter hvor hunder kan delta. Men selvfølgelig begrenser dette seg til hundeinteresserte. Hundeliv er spesielt rettet mot mannen og hunden i gata. Kjæledyrene trenger ikke se ut på en spesiell måte verken for å delta på utstillingen vi skal ha, eller for å komme på messen. Hvem som helst kan ta med seg hunden sin og komme. Hundeliv er også perfekt for alle som planlegger å skaffe seg hund eller for dem som bare er interessert i hund.

- Hvorfor skal folk komme på Hundeliv?

- Det er mange gode grunner for det. Hvis du ønsker å kjøpe deg hund og lurer på noe i forhold til ulike raser, kan du besøke alle hundeklubbene på messen for å få informasjon og stille spørsmål. Og har du hund, kan du finne alt du trenger innen utstyr og fôr til din firbente venn. Det vil være gode tilbud på messen. Ellers er det mye bra og ny underholdning, samt muligheten til å vinne flere flotte premier.

- Fortell om årets program

- Årets program er nytt og spennende. Tess Erngren med GoodDog Show står for utstillingen på messen - en utstilling hvor ALLE hunder kan være med - uansett utseende. Konkurransen består av lydighet, kontakt og sjarm. Det vil være to deler – konkurranser på lørdagen og finale på søndag. Marietta Losada fra Los Angeles står for dog fashionshow, det skal være show med servicehunder, den faste raseparaden er på plass og det vil være agilitybane åpen hele dagene slik at besøkende kan få prøve seg. Det vil være klipp og stell av hund og spennende foredrag med ulveekspert Runar Næss og Lennart Wætterholm fra Hundcampus. Vi har dyretolk på stand som er åpen for at publikum kan stille spørsmål og Oslo Hundeskole bidrar med aktiviteter for barn.

- Hva gleder du deg mest til?

Vel, jeg gleder meg til å se alt det nye vi har på programmet, men jeg må si at jeg gleder meg veldig til GoodDog Show hvor vi får se alle slags hunder som stilles ut. Jeg liker at konkurransen baserer seg på ting som lydighet, kontakt og sjarm og at alle hunder kan være med uansett hvordan de ser ut.

- Har du en morsom historie å fortelle fra tidligere Hundeliv? Eller noe som overrasket deg?

Det er flotte opplevelser på messen for hele familien hvert år. Og veldig hyggelig at man kan ta med seg hunden sin inn slik at han får være med på all moroa.

Dittdyr er på Hundelivsmessen med stand, nytt blad og overraskelser. Veterinærene fra PetVett tilbyr gratis tannsjekk for hunden din, så kom innom!

For mer informasjon om Hundelivsmessen 2009, se på www.hundelivmessen.no.

Få magasinet Dittdyr rett hjem i posten. Bestill her, kr 279 for seks utgaver:

HTML EMBED