*Nettavisen* Nyheter.

Hunder skambet gutt (2)

Foto: Espen Sand (NTB scanpix)

Tre personer sendt til sykehus med store skader.

04.07.12 22:54

Tre hunder skal ifølge politiet ha skambitt ett barn og minst to voksne ved Vangsveien is Mandal i ettermiddag.

Ifølge nettavisen Lindesnes fikk en 21 år gammel kvinne og en to år gammel gutt bittskader på en lekeplass i Vangsveien i Mandal.

- Barnet har et dypt åpent sår i ryggen, mens kvinnen har et dypt åpent sår i armen, sier operajsonleder i Agder politidistrikt, Ingrid Mæhre, til Fædrelandsvennen.

Hendelsen skjedde ved 17-tiden på lekeplassen i enden av Vangsveien på Frøysland i Mandal. Naboene forteller at det var flere barn i området, men at det akkurat da var to-åringen og to av hans slektninger som var på lekeplassen, en kvinne og en mann begge i 20-årene.

Til avisen opplyser politiet at de har beslaglagt alle de tre hundene som var involvert. Også den 23 år gamle hundeeieren kan vente seg kraftige konsekvenser.

- Hundene blir mest sannsynlig avlivet når det er snakk om så alvorlige skader som dette. Reglene er tydelige, sier Mæhre.

Mye tyder på at hundene skal ha kommet seg ut av en innhegning, og deretter gått til angrep på menneskene.

Ifølge fvn.no dreier det seg om tre kamphunder. De var onsdag kveld tatt i forvaring av Falken i Mandal. To av hundene er en blanding mellom dobermann og rottweiler. En tredje hund er en fransk mastiff – også det man forbinder med å være en kamphund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.