Gå til sidens hovedinnhold

Hunter Biden: Husker verken sex med stripper eller «skandale-laptop»

Hunter Biden husker verken stripperen han fikk barn med eller skandale-laptopen.

NEW YORK (Nettavisen): - Det seriøse svaret mitt er at jeg vet ikke, jeg husker det ikke. Om noen har laptopen min, om den ble hacket, om det i det hele tatt eksisterer en laptop, jeg vet rett og slett ikke, sier Hunter Biden i et intervju med «CBS This Morning» på mandag.

Laptop-avsløringen

Laptopen han snakker om, ble funnet på en brukthandel og slo ned som en bombe under presidentvalget i fjor. Laptopen inneholdt også e-poster mellom Hunter Biden og en ukrainsk forretningsmann som hevdet at Joe Biden hadde truffet den forretningsmannen mens Joe Biden var visepresident.

Les også: De hemmelige Biden-epostene: - Hysterisk

Hunter Biden er for tiden under føderal etterforskning for skattekriminalitet i forbindelse med virksomhet han var involvert i både Kina og Ukraina. Denne etterforskningen startet allerede i 2018, men ble først kjent i 2020. Etterforskerne undersøker tiden da Hunter Biden var styremedlem i Burisma samtidig med at faren var visepresident under president Barack Obama.

Hunter Biden skal ha fått en lønn på opp mot 50.000 dollar i måneden for jobben som styremedlem i selskapet.

I forbindelse med etterforskningen hevder Biden at han aldri gjorde noe galt da han tok jobben som styremedlem i det ukrainske gasselskapet Burisma, men han sier likevel at han aldri ville gjort det igjen når han ser hvilke problemer det skapte for faren i forbindelse med presidentvalget.

Les også

De hemmelige Biden-epostene: - Hysterisk

Hunter Biden fortelle også at faren aldri mottok noen penger i forbindelse med virksomheten i utlandet.

- De driver en etterforsking. Jeg kan egentlig ikke prate om det, annet enn at jeg samarbeider med dem for fullt og at jeg er overbevist om alt kommer til å ordne seg til slutt, sier Hunter Biden til CBS This Morning.

Les også: Bidens «Laptop fra Helvete»: Kontroversiell journalist har offentliggjort artikkelen som ble stoppet

Kommer med bok

På laptopen var det i tillegg til kopi av flere SMS og mail mellom Hunter Biden, Joe Biden og andre familiemedlemmer, og også flere kompromitterende bilder av Hunter Biden der han både var lettkledd og brukte store mengder narkotika.

Og i den nye boken til Hunter Biden som blir sluppet denne uken, «Beautiful Things», skriver han masse om nettopp det - narkotikaproblemer.

Les også: FBI etterforsker om Russland står bak angivelige eposter fra Bidens sønn

Det har lenge vært kjent at Hunter Biden har hatt store stoffproblemer.

I boken skriver Hunter Biden at han lenge har slitt med stoffproblemer fordi han ikke føler at han hører hjemme noe sted, og hevder alt henger sammen med at han mistet sin mor Neilia og søsteren Naomi i en bilulykke i 1972.

Les: Kanontall for Biden overrasker ekspertene: - Er et tydelig tegn

Hunter Biden var bare to år gammel da ulykken skjedde, og han satt også i bilen sammen med broren Beau, men begge overlevde.

Broren Beau døde derimot av kreft i 2015. Frem til det hadde Hunter Biden sluttet med narkotika etter flere års misbruk, men ifølge Hunter selv førte brorens dødsfall til at han på nytt ble hektet på stoffer.

Før dette skal Hunter ifølge han selv vært nykter i syv år fra 2008.

Hadde forhold med brorens enke

I 2017 ble det også kjent at Biden gikk inn i et forhold med brorens enke, Hallie, noe som skapte store skandaleoppslag i USA.

Ifølge Hunter Biden selv fant de to sammen ut av en felles sorg og kjærlighet for Beau, og Biden skriver også i boken at han trodde denne kjærligheten «skulle bringe ham tilbake».

- Vi hadde begge gått gjennom noen utrolig smertefull tap og vi gjorde det ut av kjærlighet. Jeg trodde kanskje at den kjærligheten ville gi meg broren min tilbake, men det fungerte ikke, sier Biden.

Affæren med brorens enke ble offentlig kjent da hans daværende kone Kathleen i 2017 oppdaget noen tekstmeldinger på hans iPad og deretter søkte om skilsmisse. Inntil da var det ingen som kjente til det svært intrikate forholdet, heller ikke faren eller andre familiemedlemmer

Ifølge boken tok misbruket til Hunter Biden da helt av, og han endte opp på en seksdagers fest i Los Angeles der han festet med narkoselgere og deres venner fra strippemiljøet, alt mens han i utgangspunktet skulle vært innlagt på en klinikk.

Det var i denne periode han traff Melissa som han i dag er gift med.

Les også

Kanontall for Biden overrasker ekspertene: - Er et tydelig tegn

Drakk nesten en liter vodka om dagen

Hunter Biden skriver også at han på det verste røykte crack døgnet rundt, og at han daglig drakk rundt en liter med vodka da han var på sitt laveste.

- Jeg er nå overbevist om at trauma er årsaken. Jeg vet ikke hvorfor jeg hadde så store problemer med å innrømme deg tidligere. Det er masse forskning som viser at de som lider av misbruk også lider av traume, sjef Hunter Biden.

Les også

Flere kvinner arrestert etter at nakenvideo gikk viralt

- Verken jeg eller Beau fikk sørget over vår mor og søster. Vi snakket hele tiden om vår mor og søster, men vi snakket ikke om ulykken.

- Mørket jeg vet at min far led under, er ikke noe vi snakket om før mye senere. Det er nok derfor jeg ikke ville innrømme det. Jeg tror de prøvde å beskytte oss, sier Hunter Biden.

- Det å drikke en liter vodka om dagen når du er alene er fullstendig svekkende ... jeg røykte crack døgnet rundt og drakk helt utrolige og dødelige mengder alkohol, sier Hunter, ifølge Daily Mail, som også omtaler intervjuet på CBC.

Hunter Biden forteller at misbruket tok slutt i fjor etter at stemoren og Joe Biden kone, Jill Biden, arrangerte en såkalt «intervention» i deres familiehjem i Wilmington, der også Hunter Bidens tre døtre var til stede, samt nieser og nevøer og to rådgivere fra et rehabiliteringssenter.

Les også

Åpner etterforskning mot Hunter Biden

Fikk barn med stripper

Forholdet til Beaus enke opphørte samtidig med at Hunter Biden traff Melissa, kvinnen som han i dag er gift med.

Kort tid før dette, hadde han derimot også et kort seksuelt forhold til en stripper som senere fødte et barn som han nå er far til og betaler barnebidrag for.

Også denne skandalen ble kjent i forbindelse med presidentvalget i fjor.

Biden husker derimot ikke å ha hatt sex med stripperen og derfor måtte han gjennom en omfattende runde i retten før det ble klart at DNA-prøver viste at han var faren og at han derfor måtte betale barnebidrag.

I boken nevner Hunter Biden bare stripperen, som han traff noenlunde samtidig med at han traff Melissa, og altså også var sammen med Hallie.

- Andre kvinner jeg har vært sammen med under mine utbrudd siden jeg ble skilt, var neppe noen dating-typer.

- Vi tilfredsstilte våre umiddelbare behov og lite annet. Og jeg er ikke stolt av det.

- Og det var derfor jeg senere bestred i retten en anklage fra en kvinne i Arkansas som fikk et barn i 2018 og som hevder det var mitt - jeg kunne ikke huske at vi noen gang traff hverandre, skriver Hunter i boken, ifølge Daily Mail.

- Det bare viser hvor lite kobling. Jeg var et et eneste stort kaos, men det er et kaos som jeg har tatt ansvar for, skriver Hunter Biden.

Giftet seg etter syv dager

Kona Melissa giftet han seg med i 2017 bare syv dager etter at de traff hverandre.

De traff hverandre på en blind date og Hunter Biden forteller at han umiddelbart sa til Melissa at han var en tidligere crack-misbruker.

- Jeg sa det til henne en time etter at vi møttes. Jeg er en crack-misbruker. Hun sa, vel det slutter nå. Jeg visste at dette var min siste sjanse, sier Hunter Biden.

De to har i dag sønnen Beau Biden Jr. sammen. Hunter Biden har i dag totalt fem barn med tre forskjellige kvinner.

Reklame

Dette må til for å få den beste renten på boliglånet