Hurra for realityhøsten!

KLARE: Charlotte Thorstvedt, Christer Falck og Eli Hagen er med i høstens storsatsninger på diverse norske TV-kanaler.

KLARE: Charlotte Thorstvedt, Christer Falck og Eli Hagen er med i høstens storsatsninger på diverse norske TV-kanaler. Foto: (TV 2/TV3/TVNorge)

Norske gullserier preger TV-skjermen når mørket setter inn. Sjekk listen.

(SIDE2): Det er ingenting som er så bra som en skikkelig satsning på gamle travere og nye, spennende TV-serier når en ny TV-høst er i gang.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her

Norsk på tapetet
Det er spesielt reality og dokusåper som står i høysete også denne sesongen.

«Jakten på kjærligheten» er tilbake på TV 2, «71° nord» er tilbake på TVNorge, gullrekka på NRK er tilbake med Skavlan i spissen og TV3 kan skilte med en ny runde av «Robinsonekspedisjonen».

Les også:Hva blir det neste?

Her er en oversikt over det du kan glede deg til i høst:

TVNorge
«4-stjerners middag»: Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser.

Første kvinne ut er Eli Hagen som inviterer Stig Kjos, Einar Gelius og Anette Bøe til middag.

Les mer her: - Synd jeg er for gammel for deg, Stig

«Blanke ark»: Dokuserien handler om en gruppe norske ungdomsskoleelever med læringsvansker, som på seks uker skal forsøke å komme på nivå med klassekameratene sine.

«Hvem kan slå Ylvis?»: Underholdningsprogram for hele familien, hvor helt vanlige nordmenn skal utfordre Bård og Vegard Ylvisåker i en rekke varierte og utfordrende konkurranser. Klarer noen å slå Ylvis-brødrene, kan de stikke av med en million kroner.

Les mer om TVNorge-høsten her: - Vi vil ha sexy girls

«71° nord»: TV-kanalens flaggskip og ellevte runde i den populære serien er tilbake med Tom Stiansen som programleder. Ti tøffe deltakere er igjen klare for vanvittige utfordringer på deres ferd fra Lindesnes til Nordkapp.

«Åndenes makt»: Femte sesong av den populære serien om åndelighet, spøkelser og mysterier rundt om i Norges land.

- Vi serverer fantastiske, morsomme, spennende og utrolige historier som du ikke kan la være å ta stilling til. Åndenes makt engasjerer seerne minst like mye som en god fotballkamp, sa programleder Tom Strømnæss til Side2 i forbindelse med høstlanseringsfesten.

«Nordens herligste»: Etter suksessen med Norges herligste tar Ylvisgutta for seg herlige folk i hele Norden.

«Valens frokost-TV»: Komiker og parodisjef Kristian Valen lager frokost-TV med og for folk som syns det er relativt tidlig å stå opp om morgenen. Det blir parodier og imitasjoner på sedvanlig høyt Valen-nivå.

Les mer her: Kjenner du igjen Valens nye TV-figurer?

«Sinnasnekker’n»: Med et voldsomt initiativ og nærmest null gjennomføringsevne blir mange oppussingsprosjekter rundt om i norske hjem aldri gjennomført. Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem. TVNorge sender Sinnasnekker’n inn i katastrofeområdet – klarer han å rydde opp?

Les mer her:- Oppussing ødelegger forholdet

FEM
«Studio 5»: Kvinnepanelet er tilbake med nok en runde rykende ferskt prateprogram. Programledere er Ingeborg Heldal og Birgitte Lund Nakken. Se ti siste motekjøp med dem her:

Ingeborg:- Jeg hater mammaklær

Birgitte:- Jeg har sans for pene ting

«Unge mødre»: Ny sesong med unge norske mødre om hvordan de opplever hverdagen som tenåringer og småbarnsmødre.

TV3
«Klokka åtte hos meg»: Fire personer som ikke kjenner hverandre skal bytte på å invitere hverandre til middag hjemme hos seg selv, og hver uke møtes fire nye amatørkokker hverandre til dyst på et nytt sted i Norge. Hver uke kåres ukens kokk.

«Robinsonekspedisjonen»: En sydhavsøy, to lag og en halv million kroner er godt reality-TV. I årets ekspedisjon venter nye intriger og spill - og selvsagt en aldri så liten vri i serien som i år feirer ti år på norske TV-skjermer.

«Pia og Jasmin»: 16 beilere kjemper om Pia Haraldsen og mamma Jasmins hjerter i realityserien som ble spilt inn på den franske rivieraen i sommer. Følelser og mye moro loves i sjekkeserien.

Les mer her:Her er Pia og Jasmins friere

«Hellstrøm rydder opp»: Det er klart for andre sesong med stjernekokken Eyvind Hellstrøm. Han legger som kjent ikke fingrene imellom når han rykker ut for å redde ulike spisesteder som sliter med mangel på gjester, lav omsetning eller rett og slett dårlig mat.

«Bygg og bedrag»: I denne nye tv-serien får nordmenn som har blitt offer for useriøse håndverkere hjelp til å løse problemene dette har medført. Noen håndverkere har gjort svært dårlig arbeid, og i enkelte tilfeller har alt gått feil. Nå blir håndverkerne sport og må stå til rette for feilene.

«Luksusfellen»: Det suksessfulle programmet der profesjonelle rådgivere hjelper nordmenn i stor økonomisk krise er tilbake med ny sesong.

Les mer her:- Så dumme vi har vært

NRK:
«ELIXIR»: Syv kjendiser skal trenes opp i syv idretter de selv har valgt. De blir hver og en trent av en stor, norsk idrettsstjerne.

«Den norske humor»: Marte Stokstad er programleder, mens Harald Eia, Trond-Viggo Torgersen og Helén Vikstvedt er dommere som skal kåre landets morsomste.

«De ukjente»: Nytt lørdagsprogram med Stian Barsnes Simonsen. Han har hver uke med seg to kjendislag som skal kjempe om å gjette hvilket yrke seks ukjente personene har. Når lagene har plassert personene i de forskjellige kategoriene så må de stå for valgene sine. Det tapende laget blir nemlig «dømt» til samfunnstjeneste i et yrke de slett ikke kan noe om.

Gullrekka med Skavlan i spissen er tilbake i løpet av høsten.

TV 2
«Jakten på kjærligheten»: Det er klart for sjette året med bonderomantikk i en av TV 2s mest populære serie gjennom tidene. I årenes løp har det vært 40 bønder med i serien, og mange har funnet ekte kjærlighet.

Fristen for å sikret seg en odelsgutt eller odelsjente går ut i midten av måneden.

Les også:Siste sjanse for bonderomantikk

«XFactor»: De tre dommerne Peter Peters, Mira Craig og Jan Fredrik Karlsen skal velge seg ut hver sin artist eller band som de skal lede og være inspiratorer for gjennom hele programmet. Charlotte Thorstvedt er programleder.

Les også:- Har grått flere ganger

«Da damene dro»: Runde to av den populære dokusåpen om et samfunn som skal overleve at alle damene reiser. Tilbake sitter mann og barn, og det er far som må stelle hjemme...

«Skal vi danse»: Norske kjendiser tar igjen danseskoene fatt og kjemper sammen med en profesjonell dansepartner om hvem som aller best på dansegulvet.

Les mer her:Skal disse danse til høsten?

Senkveld med Thomas og Harald er tilbake i høst, og bilprogrammet «Broom» er også klart.

TV 2 Zebra

«Zebra Grand Prix»: Her møtes kjendiser til dyst med raske biler. To og to kjemper sammen i uhøytidelig bilrace.

«Golden Goal» er også tilbake med nye episoder.

Sendetidspunkter for programmene er ennå ikke klare.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag