RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hurtigrute legges til kai etter motorhavari

Sist oppdatert:
Troms Fylkes Dampskipselskap har valgt å ta søsterskipet til MS Midnatsol ut av drift frem til det kommer en forklaring på motorhavariet i helgen
Det er MS Trollfjord som nå legges til kai i Molde inntil videre på grunn av motorhavariet MS Midnatsol hadde i elendig vær utenfor Stadtlandet i helgen. Midnatsol var i lengre tid uten motordrift og var nær å havne på grunn på grunn av meget vanskelige værforhold.

- Beslutningen er begrunnet i sikkerhet og hensynet til passasjer og mannskap, skriver TFDS i en melding.

Skipet vil ligge til kai frem til det er funnet en forklaring på motorhavariet på Midnatsol. I tillegg meldes det om forsatt særdeles vanskelige værforhold i området.

Det pågår nå et arbeid med representanter fra rederiet, motorleverandøren Wärtsilä, Fosen Mek. Verksteder, Det norske Veritas og Sjøfartsdirektoratet med å finne årsaken til de problemene som forårsaket motorhavariet ved MS Midnatsol.

Dette arbeidet har pågått i hele natt, og man regner med at det finnes en avklaring så snart som mulig. Det er fortsatt dårlig vær i Florø, slik at Florø Lufthavn er stengt, noe som vanskeliggjør muligheten for å få frem tekniske eksperter.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere