Gå til sidens hovedinnhold

Hurum-dødsfall var trolig ulykke

Filtvet (NTB): Politiet mener at mannen som søndag ble funnet død på Filtvet i Hurum, ikke ble utsatt for noe kriminelt.

Undersøkelser og etterforskning søndag ettermiddag og kveld har fått politiet til å utelukke at dødsfallet var en kriminalsak, skriver Drammens Tidende.

- Vi har foreløpig ikke fått svar fra den foreløpige obduksjonsrapporten, og må ta et forbehold. Men alt tyder på at dette har vært en tragisk ulykke. Det underbygger både de taktiske og tekniske undersøkelsene som har blitt gjort så langt, sier etterforskningsleder Pål Sørensen ved Røyken og Hurum lensmannskontor til avisen.

Den foreløpige obduksjonsrapporten er ventet senere mandag eller tirsdag. Det var søndag like før klokken 14 at en kvinnelig turgåer fant den døde mannen i 60-årene i et skogholt. Politiet karakteriserte dødsfallet som mistenkelig, og mannen ble rutinemessig sendt til obduksjon.

- Årsaken til at politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig, er måten vedkommende ble funnet på, ute i friluft, og at en lege som var på stedet ikke kunne fastslå dødsårsak, sa operasjonsleder Olav Myrvold i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB søndag ettermiddag.

Politiet anslår at mannen har ligget ute maksimalt et par dager før han ble funnet. (©NTB)

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis