Hus med 80 måls hage

Huset som er til salgs i Os har en hage på hele 80 mål. Alt kan bli ditt for 12 millioner.

18.04.06 13:14

Drømmer du om et hus med stor hage eller går du med en investeringstanke i hodet, kan dette være eiendommen for deg. På huskjøpet får du nemlig 80 mål med landeiendom, en holme og et industribygg.

Det største området ligger ved Lepsøyveien, mens det andre området der huset og industribygget står, ligger på Særvold med utsikt over sjøen.

- Det er sannsynlighet for at området kan deles opp i mange attraktive boligtomter på sikt. Eier har alt levert inn en reguleringssøknad for det største området på 43 mål. Den har gått gjennom den første instansen i kommunen, sier megler Jan Haugland hos Meglerhuset Mortensen, til iBergen.no.

Det har alt meldt seg flere interessenter til eiendommen og megleren regner med at flere får opp øynene for området. I utgangspunktet selges hele eiendommen i ett med en prisantydning på 12 millioner kroner.

- Alternativ kan området deles i to før salg. Kjøper en det største området på 43 mål blir prisen vel sju millioner kroner slik det står nå. Men her er det selvsagt store muligheter til å tjene seg penger hvis området blir regulert til boliger, påpeker Haugland.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.