Huseklepp linket til engelsk storklubb

Foto: MIGUEL RIOPA (AFP)

Foran kvelden viktige kamp mot Lillestrøm blir Brann-spissen Erik Huseklepp linket til Newcastle - igjen.

30.04.09 10:59

(iBergen.no) Det er det engelske nettstedet chronicle.co.uk som forteller at grunnen til at en overgang fra Brann til Newcastle gikk i vasken i vintervinduet var intern disputt mellom Joe Kinnear og Dennis Wise. Joe Kinnear ville ha danske Peter Løvenkrands, mens Wise mente han var for nedadgående.

Nå skal Alan Shearer ha gjenopptatt interessen for Huseklepp med tanke på overgang i sommer. Newcastle skal ha forhørt seg i kilder nær Brann og fått vite at det ikke betyr noe for Huseklepp om han spiller i Premier League eller The Championship (nivået under)

Helt nytt
- Dette er helt nytt for meg. jeg kjenner ikke til noen Newcastle-interesse, sier Huseklepps agent Stig Lillejord til iBergen.no.

- Det blir hevdet av nettstedet at kilder nær Brann hevder at det ikke spiller noen rolle for Huseklepp om han spiller i Champions League eller i The Championship. Er dette korrekt?

- Jeg vet ikke hvem de kan ha snakket med. Det er ikke meg, faren til Erik eller spilleren selv. Hvordan Erik stiler seg til det spørsmålet vil jeg ikke kommentere fordi det aldri har vært diskutert oss i mellom.

Lens på besøk
Det var Stig Lillejord som tidligere denne uken gikk ut og sa at Erik Huseklepp, Håkon Opdal og Jan Gunnar Solli kunne bli solgt i sommer for til sammen 50 millioner krone.

Allerede i dag sitter representanter for den tidligere storklubben Racing Lens på Brann Stadion og ser antagelig disse tre spillerne som har Lillejord som agent.

- Prisklassen de befinner seg i er kanskje forlokkende for lag som skal rykke opp til øverste nivå?

- Det er helt klart at Norge fremstår som billig å hente i forhold til land som Frankrike, Spania og Italia, sier Stig Lillejord.

Les flere nyheter fra iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.