Gå til sidens hovedinnhold

Huseklepp vs. Bolanos

Hvem blir publikumsvinneren 16. mai?

(iBergen.no) - Det jeg gleder meg mest til i kampen mot Start er kampen inne i selve kampen, ler Branns sportsdirektør Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no.

-Hvem vinner? Det kommer mye an på hvem som er best av Erik Huseklepp og Cristian Bolanos. Begge er den type spiller som kan fylle en stadion alene, for å si det litt flåsete. Med det mener jeg det er spillere som publikum elsker og det er ingen tvil om at de begge i år har markert seg som to av Tippeligaens mest spennende spillere.

Likheter
Deres likheter er lett å få øye på. Med ballen i bena gjør de ting svært få andre her i andedammen kan få til, men det som hittil har vært tilfelle er at Bolanos har hatt dette ekstra giret som Huseklepp ikke har vært i nærheten av, den dødelige avslutteren.

- Erik har fortsatt mye å vokse på, det er noe av det som gjør ham spennende som spiller. Hyperspennende, sier Bruun-Hanssen.

Bolanos på sin side har scoret mål som tusenvis av mennesker går inn på YouTube for å se. Hans teknikk, blikk og styrke er av en art som får en til å tenke på helt andre ligaer enn den norske. For egen regning kan vi legge til at Bolanos er så god at han får Bernt Hulsker til å se ut som en fotballspiller. Floppen er plutselig oppe i toppscorertoppen fordi innleggene er enten ferdigscoret eller treffer ham i hodet for så å rekylene i mål. Alt han trenger å gjøre er å møte opp, så er han toppscorer.

Hadde høyrekanter
- Er det riktig Bruun-Hanssen at dere hadde muligheten til å signere ham to ganger?

- Vi så ham da han var i Odense og vi så med en gang at han var en god fotballspiller. Men han var en høyrekant. Ingen hadde sett ham spille noe annet sted. Der hadde vi allerede Solli og Huseklepp. Det ble avgjørende for at vi ikke gikk for ham.

Det kan Bruun-Hanssen og Brann komme til å angre i morgen. Eller kanskje ikke. Kanskje det er dagen da Erik Huseklepp skal bevise for Bruun- Hanssen at han gjorde rett ved å satse på ham.

Og i tillegg kommer "Myggen"

17. mai blir redusert til dagen derpå i år.

Les flere nyheter fra iBergen.no.

Reklame

Black Week: De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget