RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Frank Rud Jensen (Plussbank - Cervelo)

Hushovds lag går for pallplass

Sist oppdatert:
Plusbank Cervélo har store ambisjoner for helgens ritt.

Thor Hushovd er initiativtaker og eier av det sørlandsbaserte Continental-laget Plusbank Cervélo. Det ferske laget har åpnet debutsesongen godt og kommer til helgens Norgescup med gode prestasjoner fra Europa i bagasjen. Blant annet har Øystein Stake Laengen blitt nummer to på første etappe av Circuit des Ardennes, mens Adrian Gjølberg ble nummer fire i Sparekassen Vendsyssel i Danmark.

Gjølberg og Stake Laengen er to av ni Plusbank Cervélo-ryttere på start da Norgescupen åpner med det 153 kilometer lange Gullfjellet Rundt, lørdag. Sportssjef i laget Thor Inge Kostøl forteller til procyling.no at laget ønsker å ha en mann på pallen. På spørsmål om Gjølberg og Stake Laenge er lagets sterkeste kort svarer han at dette definitivt er et faktum.

Gullfjellet Rundt er det første i årets Norgescup, som er redusert til bare fem ritt.

- Jeg har tro på at cupen blir bedre, men det som er litt synd er at flere og flere må reise ut på konkurranse fordi det ikke er nok her hjemme, sier Kostøl om reduseringen av antall ritt i Norgescupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere