Gå til sidens hovedinnhold

Husk fristen for Årets navn

Også i år vil Nordstrands Blad sammen med leserne hedre en person som har utmerket seg positivt i nærmiljøet.

VÅRT DISTRIKT: I fjor var det den miljøforkjempende bestefaren, Knut Chr. Hallan fra Ulvøya, som stakk av med seieren i kåringen av Årets navn, i sterk konkurranse med Sara Nordsenstam, Liv Hegsbro og Amund Kveim.

På jakt med leserne

I år er vi igjen på jakt etter personer som fortjener betegnelsen Årets navn. Kjenner du en hverdagshelt? Eller kanskje en kunstner som har gjort noe spesielt i 2009? Da ber vi deg fremme din kandidat til Årets navn. Vi skal komme frem til fire kandidater som blir presentert her i avisen torsdag 7. januar.

Mange verdige kandidater

– Som lokalavis er det vår oppgave å støtte opp om det positive som skjer i vårt distrikt. Hver eneste uke har vi historier i avien om folk som står på for sine medmennesker. Innen idrett, i skolen, i menighetene, i yrkeslivet og gjennom lag og foreninger, sier redaktør i Nordstrands Blad, Ivar Brynildsen.

Han minner om at prisen består av et synlig bevis til vinneren og 10.000 kroner. Pengene får vinneren av Årets Navn-konkurransen gi videre til ett godt formål (se faktaboks).

– Premien er gitt av vår gode samarbeidspartner Senter Syd, sier Brynildsen.

Nordstrands Blad må ha inn ditt forslag på kandidat med begrunnelse innen mandag 4. januar. For hvordan du går frem, se faktaboks!

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?